kayhan.ir

کد خبر: ۲۶۹۶۸۸
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳
با صدور بیانیه‌ای اعلام شد

حمایت 200 نماینده مجلس از رویکرد انقلابی دولت در سیاست خارجی

200 نماینده مجلس شورای اسلامی با امضای بیانیه‌ای از عملکرد دستگاه دیپلماسی کشور که مبتنی بر عزت،حکمت و مصلحت بوده تقدیر کردند. 
 
 
 
سرویس سیاسی-
 
روز شنبه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد و بررسی طرح تأمین مالی و جهش تولید از جمله دستورجلسات آن بود.
محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود با محکوم ‌کردن اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن در سوئد، اظهار داشت: دولت سوئد در ادعای خود پیرامون مخالفت با این اقدام صادق نیست و هیچ اقدام عملی مؤثری برای جلوگیری از این قبیل اقدامات به عمل نیاورده است. جریحه‌دار کردن احساسات و توهین به عقاید مسلمانان جهان، بی‌هزینه نیست و دولت سوئد باید پاسخگوی این اهانت‌ها باشد.
رئیس‌ مجلس متذکر شد: خروش روز گذشته ملت مؤمن ایران اسلامی در سراسر کشور برای محکوم کردن این اقدام شنیع، حرکتی بهنگام، ضروری و از روی موقعیت‌شناسی بود. انتظار می‌رود دولت‌های مسلمان نیز همچون ملت‌های مسلمان اتحاد و غیرت دینی خود را در برابر این شیطان‌صفتان هتاک به نمایش بگذارند
نمایندگان مجلس نیز روز گذشته در محکومیت هتک حرمت قرآن کریم در صحن علنی قیام کرده و با در دست گرفتن قرآن کریم و قرائت دعای ختم قرآن، مراتب انزجار و اعتراض خود از هتک حرمت مجدد به آیات الهی در کشور سوئد را اعلام کردند. همچنین شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.
کشورهای اسلامی  سوئد را تحریم کنند
زهره الهیان در جلسه علنی روز شنبه در نطق میان دستور، گفت: کشوری چون سوئد برخلاف ادعاهایش مبنی بر پیشگامی در حقوق بشر و آزادی بیان و دموکراسی از پیشگامان تجارت برده در جهان بوده و با عنوان آزادی بیان غربی، سوزاندن قرآن، این کتاب آسمانی در کشور آنان آزاد است، اما سوزاندن پرچم همجنس‌بازان جرم است، توهین به پیام اسلام آزاد است، اما صحبت کردن پیرامون هولوکاست جرم است.
وی تاکید کرد: کشورهای اسلامی یک بار برای همیشه باید تکلیف خود را با این‌گونه هتاکی‌های سازمان یافته دولت‌های غربی مشخص کنند. اکنون نیز در واکنشی به این جنایت هماهنگ علیه قرآن‌سوزی در غرب، پیشنهاد می‌شود که تحریم کشور سوئد به وسیله کشورهای اسلامی صورت گیرد و با پیگیری وزیر خارجه، سازمان همکاری‌های اسلامی در این خصوص قطعنامه‌ای صادر کند. این موضوع را روز گذشته در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه مطالبه داشتم.
نماینده تهران در نطق خود به مسائل فرهنگی کشور نیز ‌اشاره کرد و گفت: غفلت متولیان فرهنگی از مسئله عفاف و حجاب باعث شد تا این مسئله تبدیل به یک بحران شود. ولنگاری فضای مجازی و نمایش فیلم‌های غیراخلاقی در شبکه نمایش خانگی ما را به این نقطه رسانده است. از رئیس ‌مجلس می‌خواهم طرح نظام تنظیم مقررات کاربران فضای مجازی را که بیش از ۵۰ جلسه کارشناسی با دستگاه‌های مسئول پیرامون آن گذاشته شده، هر چه سریع‌تر در دستور کار مجلس
قرار دهد.
وی افزود: به یاری خدا و اخلاص مردم جمهوری اسلامی ایران، مسئله حجاب را تبدیل به فرصت خواهد کرد و با اجماع نظر نخبگانی در حل آن تلاش خواهیم کرد، نقش زنان جامعه در این جنگ شناختی بسیار بی‌بدیل است از این جهت که در ادامه راه زینب‌گونه به جهاد تبیین خواهند پرداخت.
تقدیر وکلای ملت
از عملکرد دستگاه دیپلماسی
200 نماینده مجلس شورای اسلامی با امضای بیانیه‌ای از عملکرد دستگاه دیپلماسی کشور که مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت بوده تقدیر کردند. 
در بخشی از این بیانیه آمده است: رویکرد دولت سیزدهم در سیاست خارجی مبتنی بر اصول قانون اساسی و بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و ۳ اصل عزت، حکمت و مصلحت بنا گردیده است، در جهت تأمین منابع و توجه به تنوع بخشی و توسعه روابط در عرصه‌های مختلف و اجتناب از سیاست خارجی تک موضوعی، رویکردی صحیح و دارای دستاوردهای ملموس و قابل توجه در ابعاد مختلف سیاسی، امنیتی، تجاری و اقتصادی برای کشور بوده است.
نمایندگان در این بیانیه ضمن درخواست از دولت برای شناسایی تمام فرصت‌های اقتصادی برای بی‌اثر‌سازی تحریم‌ها، آمادگی خود را برای توسعه روابط پارلمانی با کشورهای دیگر و تامین حداکثری منافع ملی اعلام نموده‌اند.
تشکیل شورای ملی  تأمین مالی
وکلای ملت دیروز در صحن علنی مجلس‌، موادی از طرح تأمین مالی و جهش تولید از طریق اصلاح قوانین حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور را تصویب کردند.
از جمله مواردی که دیروز به تصویب رسید، تشکیل شورای ملی تامین مالی به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهادها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی و توسعه دامنه وثائق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار بود.
ترکیب این شورا شامل وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رئیس، وزرای صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تعدادی از رؤسای سازمان‌ها و نهادهای موثر اقتصادی خواهد بود.