زارعپور:
دسترسی به صدهزار سایت پرکاربرد را برای نخبگان بدون فیلترشکن ممکن کردیم
وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس گفت: بیش از صد هزار سایت و سرویس پرکاربرد را برای ایپیهای ایران ممنوع کردند که سازوکاری طراحی کرده که برنامهنویسان و نخبگان از این سرویسها بدون فیلترشکن استفاده کنند.
سرویس سیاسی-
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی روز گذشته به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد و سؤال نماینده کرمان از وزیر ارتباطات از جمله دستور جلسات آن بود.
سؤال پورابراهیمی، نماینده کرمان از وزیر ارتباطات در رابطه با دلیل ضعف عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینههای عملیاتی از جمله توسعه ارتباطات و فناوری، توسعه بسترها و شبکههای مخابراتی، تأمین زیرساختهای استفاده از اینترنت و نظارت بر عملکرد اپراتورها بود. عیسی زارع پور در پاسخ به پورابراهیمی گفت: باید بگویم در همه حوزههایی که در جلسه رأی اعتماد به نمایندگان تعهد دادم که اقداماتی انجام خواهیم داد، کارهایی انجام شده و دستاوردهایی داشتهایم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه اینترنت متصل شدهاند و تا پایان سال هیچ روستای بالای ۲۰ خانوار نخواهیم داشت که به اینترنت متصل نباشند و ما حتماً این اقدام را انجام خواهیم داد.
وی با بیان اینکه حوزه مأموریتی ما از کابلها و فیبرهای کشیده شده در اعماق خلیج همیشه فارس و دریای عمان تا حوزه فضایی است، گفت: دو ماه قبل برای اولین بار جزایر سه گانه ایرانی همیشه خلیجفارس با فیبر نوری به سرزمین مادری متصل شد. بیش از ۱۵۰ کیلومتر کابلکشی در زیر دریا صورت گرفت که سرعت دسترسی به اینترنت در این سه جزیره افزایش پیدا کرده و ارتباطات آنها پایدار شده که این کار توسط شرکتهای ایرانی انجام شده است.
زارع پور با بیان اینکه در این مدت ۶۰۰ سایت نسل پنجم راهاندازی شده است، افزود: برای اولین بار رکورد ۶/۵ ترابیت در ثانیه برای ترافیک داخل ثبت شده که حاصل استفاده مردم از سکوهای داخلی در
یک سال و نیم گذشته است. سازوکارهای مختلفی برای دور زدن دسترسی به سایتها و سرویسهایی پیشبینی شده که آمریکاییها تحریم کردند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: بیش از صد هزار سایت و سرویس پرکاربرد را برای ایپیهای ایران ممنوع کردند که سازوکاری طراحی کرده که برنامهنویسان و نخبگان از این سرویسها بدون فیلترشکن استفاده کنند.
رتبه 65 در جهان را به لحاظ سرعت اینترنت داریم
زارع پور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پنجره ملی خدمات دولت هوشمند راهاندازی شده که بیش از ۱۵ میلیون نفر کاربر فعال دارد و بیش از سه هزار خدمت دولتی از طریق یک درگاه واحد ارائه میشود. همچنین پروژه بزرگ فیبر نوری آغاز شده و در ۱۰۰ شهر کار عملیاتی آن شروع شده و دنبال آن هستیم ۸ میلیون کاربر تحت پوشش قرار گیرند که الان ۳/۵ میلیون خانوار هستند. سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی ۶/۴ به ۷ رسیده است. در حوزه فضایی نیز رکورد پرتاب فضایی زده شد که ۷ پرتاب در ۲۲ ماه گذشته داشتیم و برای اولین بار جمهوری اسلامی ایران به تصاویر ماهوارهای با دقت یک متر رنگی دسترسی پیدا کرد.
وی افزود: سرعت اینترنت همراه در ابتدای دولت سیزدهم حدود ۱۸ مگابیت بر ثانیه بوده و الان به ۳۵ مگابیت بر ثانیه رسیده است و رتبه ۶۵ را از لحاظ سرعت اینترنت در بین ۱۹۰ کشور داریم. در حوزه ارتباطات ثابت نیز افزایش سرعت داشتیم، اما رتبه ۱۴۰ را داریم.
تقدیر نمایندگان از دستگاه دیپلماسی کشور
محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس از امضای بیانیهای توسط نمایندگان در تقدیر از اقدامات دستگاه دیپلماسی در گسترش ارتباطات و تعامل با کشورهای همسایه و گسترش روابط دوستانه با همسایگان خبر داد. وی اظهار داشت: این بیانیه تاکنون به امضای بیش از صد نفر از نمایندگان رسیده و امضاهای آن رو به افزایش است.
از اقدامات پلیس امنیت اخلاقی
حمایت میکنیم
بیژن نوباوه وطن، نایبرئیسکمیسیون فرهنگی روز گذشته در گفتوگویی با اشاره به برخی هنجارشکنیها در سطح شهر بیان کرد: یقینا بسیاری از بینظمیهای اجتماعی که در حال حاضر در کشور صورت میگیرد، از جمله کشف حجاب و عریانگری در شهر با خط استعماری در کشور در حال انجام است و دشمنان ما در این حوزه برای جامعه ما برنامه دارند.
وی افزود: متأسفانه آن طور که شایسته است برخورد لازم با اینگونه بیعفتیها چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی از سوی مسئولان امر صورت نمیگیرد و ما با مشکلاتی در این زمینه مواجه هستیم.
نایبرئیسکمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: واقعیت این است که بسیاری از این رفتارها بزههای اجتماعی و مصداق نقض قانون است و قطعا باید با این پدیده مطابق قانون برخورد شود.
به گزارش فارس، وی همچنین اظهار داشت: ما به عنوان نمایندگان مجلس قطعا از رفتار مسئولانه پلیس امنیت اخلاقی حمایت میکنیم و جز این هم راهی نیست و اگر کار در این زمینه به حال خود رها شود، بسیاری از رفتارهای غیراخلاقی که سازماندهی شده است، امنیت جامعه را مورد تهدید قرار میدهد و ما شاهد بروز مشکلات ثانویه در این بخش خواهیم بود.