کد خبر: ۲۶۵۴۶۳
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۴
مدیرکل نو‌سازی مدارس استان زنجان:

امسال ۱۵۰ کلاس درس به فضاهای آموزشی استان اضافه می‌شود

امروز ۱۸۶۰ مدرسه در سطح استان زنجان فعال است که از این میان حدود سه درصد از مدارس تخریبی و ۲۷ درصد نیاز به مقاوم‌سازی دارند که این مدارس در اولویت کاری برنامه‌های اداره کل نو‌سازی مدارس استان زنجان قرار دارد.
 
 
 
زنجان- خبرنگار کیهان:
 
حمیدرضا اسلامی «مدیرکل نو‌سازی مدارس استان زنجان» ضمن اعلام خبر فوق افزود: در سال گذشته به همت همه همکاران توانستیم ۱۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان دهیم و امسال تلاش ما این است با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود، بتوانیم حداقل ۱۵۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان دهیم. 
مدیرکل نو‌سازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان اظهار داشت: از ۱۵۰ کلاس درس هدف‌گذاری شده، در نظر داریم حدود ۸۰ کلاس درس تا شهریورماه و هفته دولت تحویل آموزش و پرورش استان دهیم تا دانش‌آموزان عزیز از ابتدای مهر در کلاس‌های نوساز مشغول آموزش و یادگیری شوند. 
وی با اشاره به نبود مدرسه در شهرک‌های اقماری که در برنامه توسعه این اداره کل قرار دارند، تصریح کرد: در شهرک‌‌سازی‌ها ضرورت دارد لکه‌های آموزشی مشخص و احداث شوند اما متاسفانه شاهد برخی کم‌کاری‌ها از سوی متولیان امر بوده‌ایم و پیگیر هستیم تا چالش‌های موجود در این شهرک‌ها نیز به‌زودی مرتفع شود.