کد خبر: ۲۶۴۷۳۳
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۹

اخبار کوتاه از فوتبال

 
 
شکایت سانتاکلارا از استقلال به CAS
باشگاه سانتاکلارای پرتغال با اعتراض به رأی صادر شده از سوی فیفا، از باشگاه استقلال به دادگاه ورزشی CAS شکایت کرد.
باشگاه سانتاکلارای پرتغال به دلیل پرداخت نشدن حق انتقال محمد محبی به تیم فوتبال استقلال از این باشگاه به فیفا شکایت کرده بود. در زمان مدیریت علی فتح‌الله‌زاده، اعلام شد که از ۲۴۰ هزار یورو مبلغ ۹۰ هزار یورو انتقال داده شد ولی ۱۴۰ هزار یوروی باقی مانده بلوکه شده است.
فیفا نیز در واکنش به شکایت باشگاه سانتاکلارا اعلام کرد که مدارک استقلال برای انتقال پول، درست است و تنها باید مبلغ ۱۴۰ هزار یورو تعیین تکلیف شود. فیفا از استقلال درخواست کرد که مبلغ ۱۴۰ هزار یورو را به حساب باشگاه سانتاکلارا واریز کند.
در همین زمینه باشگاه سانتاکلارا حکم فیفا را نپذیرفت و از استقلال به دیوان حکمیت ورزشی (CAS‌) شکایت کرد.
برهانی از هدایت امیدهای استقلال کناره‌گیری کرد
سرمربی تیم فوتبال امید استقلال پس از برکناری از ریاست آکادمی باشگاه استقلال از سرمربیگری تیم امید این باشگاه کناره‌گیری کرد.
آرش برهانی، رئیس‌پیشین آکادمی باشگاه استقلال که روز سه‌شنبه با تصمیم هیئت مدیره این باشگاه از سمتش کنار رفت، دیروز از سرمربیگری تیم فوتبال امید استقلال هم کناره‌گیری کرد. اصغر حاجیلو با تصمیم مدیران استقلال، جایگزین برهانی در آکادمی استقلال شده است.
استراماچونی کارمزد کسر شده پولش را هم می‌خواهد!
با وجود پرداخت مطالبات آندره‌آ استراماچونی، همچنان مشکل این مربی ایتالیایی با باشگاه استقلال ادامه دارد.
حجت کریمی، سرپرست باشگاه استقلال پس از رایزنی‌ با یکی از بانک‌ها موفق شد مطالبات آندره‌آ استراماچونی، سرمربی ایتالیایی پیشین استقلال را پرداخت کند. بانکی که در ایران به باشگاه استقلال تسهیلات داده بود از طریق یکی از کارگزارهایش در اروپا پول را به حساب معرفی شده از سوی استراماچونی در کشور قطر واریز و به دلیل اینکه حساب معرفی شده برای قطر بود مبلغی را به عنوان کارمزد کسر کرد.
وکیل استراماچونی از استقلال درخواست کرده که این پول نیز پرداخت شود که فعلاً مسئولان استقلال زیر بار آن نرفته‌اند. استدلال باشگاه استقلال این است که اگر استراماچونی حسابی در اروپا معرفی می‌کرد، کارگزار مبلغی کسر نمی‌کرد اما چون حساب برای قاره آسیا بود، این مبلغ کسر شده است.
باشگاه استقلال که 7 هزار فرانک سوئیس بابت هزینه حسابرسی نیز پرداخت کرده‌، اعلام کرده‌ مبلغ درخواستی جدید استراماچونی را نمی‌پردازد. باید دید نهادهای بین‌المللی به این موضوع ورود می‌کنند یا مشکل حل خواهد شد.
استراماچونی در لیگ نوزدهم کمتر از یک نیم فصل(13 بازی) در استقلال مربیگری کرد و سپس از ایران رفت.
عبور فدراسیون فوتبال از افشین قطبی
با وجود پیشنهاد حیبب کاشانی، فدراسیون فوتبال تمایلی به حضور افشین قطبی در تیم فوتبال امید ندارد.
با وجود مطرح شدن نام افشین قطبی به عنوان گزینه سرمربیگری تیم امید از سوی حبیب کاشانی (مدیر تیم)، فدراسیون فوتبال همچنان به گزینه مدنظر امیر قلعه‌نویی فکر می‌کند.
قلعه‌نویی به عنوان سرمربی تیم ملی از همان ابتدا مجتبی حسینی سرمربی پیکان را به عنوان گزینه سرمربیگری امیدها مدنظر داشت و مخالفتش را با هر گزینه‌ دیگری اعلام کرد. این موضوع شامل حال قطبی هم می‌شود و او در جلسه‌ دوشنبه شب که به صورت آنلاین در آن شرکت کرده بود و البته بعد از آن نیز بر این موضوع تأکید کرد.
نبی نایب‌رئیس‌فدراسیون فوتبال دوشنبه شب گفت که نظر قلعه‌نویی برای انتخاب سرمربی امید در اولویت است. به همین دلیل گفته می‌شود پروژه عبور از قطبی در فدراسیون کلید خورده و‌ شانس این مربی برای هدایت امیدها بسیار‌ اندک است.
قلعه‌نویی همچنان روی انتخاب حسینی اصرار دارد و باید دید او پس از پایان لیگ به عنوان سرمربی تیم امید انتخاب می‌شود یا اینکه کاشانی مسیر دیگری را طی خواهد کرد.