برگزاری مسابقات کشتی باچوخه خراسان به نام شهید الداغی
رئیسکمیته کشتی باچوخه گفت: با تصمیم فدراسیون کشتی از این پس مسابقات باچوخه منطقه خراسان به نام پهلوان شهید «حمیدرضا الداغی» برگزار میشود.
احمد شکفته روز جمعه در دیدار با خانواده شهید الداغی در سبزوار افزود: نام چنین شهید فداکاری نباید در جامعه فراموش شود لذا مسابقات کشتی باچوخه که در میان مردم خطه خراسان علاقهمندان فراوانی دارد، از این پس به نام آن پهلوان شهید انجام خواهد شد.وی همچنین با همدردی با خانواده شهید الداغی، پیام تسلیت جامعه کشتی را به خانواده این شهید خوش غیرت سبزواری ابلاغ کرد.
کشتی سنتی باچوخه از ورزشهای پرطرفدار در استانهای خراسان است که به عنوان میراث معنوی در فهرست آثار ملی ناملموس کشور ثبت شده است. شهید حمیدرضا الداغی، جمعه شب گذشته، هنگامی که ۲ شرور در یکی از خیابانهای سبزوار برای ۲ دختر جوان ایجاد مزاحمت کرده و قصد داشتند یکی از آنها را با خود ببرند، به دفاع از آنان برخاست که در درگیری با اراذل شرور، از ناحیه سینه و پشت مورد ضربات متعدد چاقو قرار گرفته و به شهادت رسید.