کد خبر: ۲۶۳۹۹۱
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۹

برگزاری مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله سلیمانی در مسجد اعظم قم

مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی با حضور علما، طلاب و مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد.
 
 
 
مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی با حضور نمایندگان بیوت مراجع معظم تقلید، اعضای جامعه مدرسین، مدیر حوزه‌های علمیه، مسئولین استان‌های قم و مازندران، طلاب و مردم قم در مسجد اعظم قم برگزار شد.
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین علی نظری‌منفرد سخنران این مراسم با اشاره به اینکه این شخصیت والا در سنگر‌های مختلف بعد از انقلاب خدمات بی‌شماری داشت، گفت: ایشان شخصیتی شایسته و باوقار و ارزشمند برای نظام اسلامی بودند و در زمانی نمایندگی ولی‌فقیه و نمایندگی مردم در مجلس خبرگان رهبری با انگیزه بالا منشأ تاثیرات و خدمات بسیاری بودند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه آیت‌الله سلیمانی همیشه شهادت را از خداوند متعال مطالبه می‌کردند، گفت: ایشان در ماه مبارک رمضان شهادت را از خداوند مطالبه کرده بود و بعد از ماه مبارک رمضان مزد زحمات و مجاهدت‌های خود را با شهادت به دست آورد.