کد خبر: ۲۶۳۶۵۰
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۸
وزرای دفاع روسیه، ایران، ترکیه و سوریه تأکید کردند

ضرورت مبارزه با تهدیدات تروریستی و گروه‌های افراطی در سوریه

وزرای دفاع روسیه، ایران، سوریه و ترکیه در مذاکرات چهارجانبه‌ای که دیروز در مسکو برگزار شد، بر لزوم مبارزه با تمام اشکال تهدیدات تروریستی، داعش و سایر گروه‌های افراطی در سوریه تأکید کردند.

مذاکرات چهارجانبه وزرای دفاع فدراسیون روسیه، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری عربی سوریه و جمهوری ترکیه در ۲۵‌ آوریل سال جاری در مسکو برگزار شد.
در جریان این مذاکرات اقدامات فعلی در زمینه تحکیم امنیت در جمهوری عربی سوریه و عادی‌سازی روابط جمهوری ترکیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این مذاکرات توجه ویژه‌ای به موضوع مبارزه با تمام اشکال تهدیدات تروریستی، مبارزه با داعش و سایر گروه‌های افراطی در سرزمین سوریه صورت گرفت.
در نتیجه مذاکرات، طرف‌ها بر تمایل خود در حفظ تمامیت ارضی سوریه و لزوم فعال‌‌سازی تشریک مساعی برای بازگشت هرچه سریع‌تر آوارگان سوری به کشور خود تأکید کردند.
وزرای دفاع چهار کشور همچنین به‌طور خاص، لزوم گفت‌وگوهای سازنده در فرصت موجود و لزوم تداوم آن به نفع صلح و ثبات پایدار در جمهوری عربی سوریه و کل منطقه را خاطرنشان ساختند.
وزیر دفاع: صلح و امنیت پایدار
از اهداف دیپلماسی دفاعی در مسکو بود
امیر سرتیپ آشتیانی در گفت‌وگوهای جداگانه با وزرای دفاع روسیه، ترکیه و سوریه نیز تاکید کرد: تلاش ما ‌و روسیه برای عادی‌‌سازی روابط ترکیه و سوریه از اهداف این نشست چهارجانبه بود و جمهوری اسلامی ایران اهتمام جدی برای گفت‌وگوی مستقیم بین سوریه و ترکیه به عنوان دو کشور همسایه و تاثیرگذار در منطقه دارد و از تشریک مساعی دو کشور حمایت می‌کند.
امیر آشتیانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور تاثیرگذار در معادلات منطقه، همواره برای صلح و ثبات و امنیت در منطقه تلاش خود را به کار بسته است، افزود: اقدام عملی حضور ایران در نشست ۴جانبه مسکو مصداق عینی این موضوع است.
وی در پایان گفت: مبارزه با اشکال مختلف تروریسم خواسته همه ملت‌های منطقه است و این موضوع جز با تشریک مساعی و هماهنگی و همراهی کشورهای منطقه حاصل نخواهد شد.