کد خبر: ۲۶۳۵۶۳
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۲

اختصاص 150 میلیارد بودجه از سوی کمیته ملی المپیک به فدراسیون‌ها

 
 
فدراسیون‌هایی که بیشترین و کمترین بودجه را از کمیته ملی المپیک می‌گیرند، مشخص شدند.
کمیته ملی المپیک در آخرین جلسه هیئت اجرایی میزان بودجه تخصیص یافته به فدراسیون‌ها در سال 1402 را تصویب کرد. این بودجه قرار است در سال جاری که بازی‌های آسیایی‌هانگژو در چین برگزار می‌شود، به 33 فدراسیون اختصاص پیدا کند.در این نشست، اعضای هیئت اجرایی تصویب کردند، از سوی کمیته المپیک مبلغ 150 میلیارد تومان برای سال 1402 در اختیار 33 فدراسیون قرار بگیرد.
فدراسیون‌هایی که عضو مجمع کمیته ملی المپیک هستند اما در بازی‌های المپیک و بازی‌های آسیایی حضور ندارند نیز مبلغ 600 میلیون تومان دریافت می‌کنند. همچنین فدراسیون‌هایی که عضو مجمع نیستند و در بازی‌های آسیایی و المپیک حضور ندارند اما در ادوار گذشته از کمیته ملی المپیک کمک‌هایی را می‌گرفتند، در سال 1402 کمک 300 میلیون تومانی دریافت خواهند کرد. علاوه ‌بر بودجه مصوب در هیئت اجرایی، مبلغ 50 میلیارد تومان در اختیار رئیس‌کمیته ملی المپیک قرار می‌گیرد تا بنا به صلاحدید و نیاز فدراسیون‌ها هزینه شود.
در حال حاضر طبق آنچه در هیئت اجرایی مطرح شد، فدراسیون کشتی بیشترین بودجه را دریافت می‌کند و پس از آن فدراسیون‌های تکواندو و وزنه‌برداری قرار دارند.سهم فدراسیون کشتی ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و تکواندو و وزنه‌برداری نیز هر کدام ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلون تومان است. کمترین میزان بودجه هم متعلق به فدراسیون‌هایی است که عضو مجمع کمیته ملی المپیک هستند اما حق رای ندارند مانند فدراسیون بدنسازی که ۳۰۰ میلیون تومان بودجه برای آن تعیین شده است.