عضو جبهه اصلاحات ایران:
عملکرد روحانی موجب کاهش مشارکت در انتخابات 1398 و 1400 شد عمر دولت روحانی با بدنامی تمام شد
دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات گفت: عمر دولت آقای روحانی با بدنامی و بیاعتباری نزد مردم تمام شد و هیچگونه بهبودی در ترمیم آن اعتمادی که مردم به او داشتند، حاصل نشد.
علی صوفی، دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات در گفتوگو با مهر با اشاره به احتمال حضور لیستی منتسب به حسن روحانی رئیسجمهوری سابق در انتخابات مجلس امسال، گفت: دولت دوم آقای روحانی علاوهبر اینکه به تعهدات خود عمل نکرد، عقبه رأی خود را کاملاً و عمداً از دست داد و به آن بیاعتنایی کرد.
روحانی مردم را بهشدت مأیوس کرد
وی ادامه داد: او مردم را بهشدت مأیوس کرد و به افسردگی مردم هم بیاعتنا بود.
صوفی با اشاره به هشدارهایش درخصوص نارضایتی مردم تصریح کرد: همان زمانها بنده با مختصر تجربهای که داشتم بهشدت نگران بودم که مردم در اعتراض به عملکرد دولت و بهویژه دامن زدن به گرانیها و یأس و ناامیدی به وجود آمده از عدم بهبود معیشت زندگیشان، به خیابانها بیایند.
عضو جبهه اصلاحات ایران افزود: دولت حتی از تصمیم گرفتهشده برای بنزین اظهار بیاطلاعی کرد. آقای روحانی گفت که صبح فلان روز متوجه افزایش قیمت بنزین شده است. آقای نوبخت هم در پاسخ گفت از کارشناسان بپرسید.
صوفی اظهار داشت: عمر دولت دوم آقای روحانی با بدنامی و بیاعتباری نزد مردم تمام شد.
مردم به لیست روحانی رأی نخواهند داد
عضو جبهه اصلاحات ایران گفت: ممکن است فضا باز شود و سیاست انتخاباتی کمی انبساطیتر از گذشته شود و رد صلاحیتی نباشد، ولی مردم با این مسائل گرم نخواهند شد و به لیست آقای روحانی رأی نخواهند داد.
وی تأکید کرد: عملکرد دولت آقای روحانی موجب سردی مشارکت در انتخابات مجلس ۱۳۹۸ و ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شد.