کد خبر: ۲۶۳۰۴۶
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۷

رهبرانصارالله: در ادامه تبادل اسرا بین عربستان و یمن، همه اسرا را آزاد می‌کنیم

 
 
در ادامه توافق ميان عربستان و انصارالله يمن، روز شنبه نيز رئیس‌کمیته ملی امور اسرای دولت نجات ملی از تبادل کاروان دوم اسرا خبر داد و رهبر انصارالله نیز بر ادامه تلاش‌ها برای آزادی تمامی اسرا تاکید کرد. 
براساس گزارش المسیره، عبدالقادر المرتضی، رئیس‌کمیته ملی امور اسرای دولت نجات ملی یمن در توئیتی در این باره نوشت: «فردا کاروان دوم اسرای ما که در زندان‌های عربستان و منطقه ساحل غربی هستند به صنعا می‌رسند و قرار است ۳۵۰ اسیر یمنی امروز آزاد شوند.»  در همین حال، عبد الملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن نیز در سخنانی پس از اجرای مرحله نخست تبادل اسرا اظهار کرد: «خداوند متعال را به خاطر آزادی اسرا شاکریم و امیدواریم روند تبادل ادامه یابد.» وی با تبریک به خانواده‌های اسیران آزاد شده در مرحله نخست تبادل اسرا، به خانواده‌های دیگر اسرا نیز اطمینان داد که تلاش‌ها برای آزادی تمامی اسرای یمن ادامه خواهد یافت.
مهدی المشاط، رئیس‌شورای عالی سیاسی یمن نیز حین استقبال از اسرای آزاد شده در فرودگاه صنعا استقبال باشکوه ملت یمن از اسرای آزاد شده را ستود. وی گفت: «این استقبال کمترین چیزی است که می‌توان برای تشکر از اسرا ارائه کرد و از آنها به خاطر ایثار و استواری در زندان‌های ائتلاف متجاوز علی‌رغم شکنجه‌هایی شدید تجلیل کرد.» اين در حالي است كه «یاسر الحوری»، دبیر شورای عالی سیاسی یمن نيز تاکید کرده است که امروز وحدت میدان‌ها از صنعا تا تهران تا فلسطین تجسم یافته و محور مقاومت در حال رشد است. الحوری خاطرنشان کرد: «یمن از شرکت در هیچ نبردی با دشمن صهیونیستی دریغ نخواهد کرد.» چند هفته پس از توافق ایران و عربستان امیدها برای صلح در یمن افزایش یافته است. یمن سال‌هاست که درگیر جنگ است و از سال ۲۰۱۵ نیز ائتلافی نظامي تحت رهبری عربستان يمن را هدف قرار داد و این کشور درگیر جنگ و بحراني وسیع شد كه اكنون نشانه‌هاي پايان اين بحران ديده مي‌شود.