کد خبر: ۲۶۳۰۳۰
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۴

مشخص شدن دو گروه از رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی 

 
 
در نخستین جلسه ستاد عالی بازی‌های المپیک، پارالمپیک، آسیایی و پاراآسیایی در سال ۱۴۰۲ دو گروه از رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی‌ هانگژو مشخص شدند.
نخستین جلسه ستاد عالی بازی‌های المپیک، پارالمپیک، آسیایی و پاراآسیایی در سال ۱۴۰۲ دیروز به ریاست سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در محل وزارتخانه برگزار شد.در ابتدای جلسه علی رغبتی مشاور وزیر ورزش و جوانان در بخش ورزش قهرمانی و حرفه‌ای گزارشی از آخرین جلسه ارائه و توضیحاتی را درخصوص دستور جلسه دهمین جلسه ستاد بیان کرد.همچنین سید مناف‌هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک درخصوص دستور جلسه با سرفصل تعیین رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲‌هانگژو چین و همچنین میزان و نحوه پرداخت کمک‌ هزینه ورزشکاران بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ و المپیک ۲۰۲۴ موارد کارشناسی را مطرح کرد.
در این نشست که دوساعت به طول انجامید از سوی حاضرین درخصوص رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲‌هانگژو چین تصمیم‌گیری و مقرر شد ورزشکاران در قالب دو گروه یک و دو به مسابقات اعزام شوند. به این ترتیب در گروه یک با عنوان رشته‌های قطعی با ظرفیت کامل در رشته‌های کشتی (آقایان)، کاراته (آقایان و بانوان)، وزنه‌برداری (آقایان)، ووشو و کوراش (آقایان و بانوان)، تکواندو (آقایان و بانوان )، والیبال (آقایان)، کبدی (آقایان و بانوان )، قایقرانی در رشته کانو و کایاک و روئینگ (آقایان و بانوان )، دوومیدانی (آقایان) و واترپولو(آقایان) اعزام می‌شوند.
رشته‌های صخره‌نوردی (آقایان و بانوان)، تیراندازی (آقایان و بانوان)، تیراندازی با کمان کامپوند (آقایان و بانوان)، هندبال (آقایان)، بازی‌های الکترونیک(آقایان)، بوکس(آقایان)، شطرنج (آقایان و بانوان)، وزنه‌برداری (بانوان)، دوومیدانی (آقایان و بانوان)، فوتبال (آقایان)، تنیس روی میز(آقایان)، شمشیربازی سابر(آقایان)، دوچرخه‌سواری کوهستان (بانوان) و ژیمناستیک هنری گروه دوم اعزامی رشته‌های قطعی با ظرفیت نامشخص به این رقابتها خواهند بود.
در این جلسه همچنین درخصوص سه رشته اسکیت (فری استایل)، بسکتبال و دوچرخه‌سواری تصمیم‌گیری و مقرر شد به گروه دوم جهت اعزام اضافه شوند. درخصوص گروه سوم و نحوه پرداخت کمک‌ هزینه به ورزشکاران اعزامی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ و المپیک ۲۰۲۴ با توجه به اهمیت موضوع حاضران در جلسه تصیم گرفتند که در جلسه بعدی این دو موضوع را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهند.