kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۸۶۶۵
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۷
بزرگنمایی در ماجرای مدرسه فوتبال مشهد 

سجادی: بودجه تمام فدراسیون‌ها 550 میلیارد است با انگیزه بالا دنبال پیروزی در هر رویدادی هستیم

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر وجود برخی مشکلات در ورزش کشور گفت: اگرچه مشکلاتی وجود دارد اما با انبوهی از برنامه‌ها در حال پیشرفت هستیم؛ شرایط به گونه‌ای است که اسم هر رویداد ورزشی می‌آید، می‌خواهیم پیروز باشیم
 
 
 
سرویس ورزشی-
 
ظهر دیروز سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان از تمرینات تیم ملی تیراندازی بازدید کرد. در جریان این بازدید مریم طالبی سرمربی تفنگ خطاب به وزیر ورزش عنوان داشت: تیراندازان ما خیلی درد دل دارند، اولین مشکل تحلیل رفتگی است. متاسفانه بعد از ریاست‌هاشمی جامعه تیراندازی تحلیل رفت. شرایط به گونه‌ای است که حتی دستگاه‌های ما ظرفیت برگزاری مسابقات لیگ و آزاد را ندارند.‌هاشمی سالن‌ها را تجهیز کرد و بعد از آن دیگر این اتفاق نیفتاد و این روی عملکرد تیراندازان تاثیر می‌گذارد.
او گفت: گرانی در رشته ما در عملکرد بازیکنان تاثیر گذاشته است. برنامه‌ریزی برای کادر فنی بسیار سخت شده است. اگر نوک پیکان تغییر نکند جامعه تیراندازی که بارها ثابت کرده لیاقت توجه را دارد از بین می‌رود. امیدوارم بعد از آقای قربانی شما پدر این خانواده باشید و آنها را حمایت کنید.
جواد فروغی برنده مدال طلای المپیک توکیو نیز در این جلسه گفت: پس از کسب مدال المپیک انتظار داشتیم درخشش مدال به چشم بیاید اما نشد. مشکلات تیراندازی که ما با آن مواجه هستیم در کنار تجهیزات، معیشتی هم است. چند پیشنهاد برای شما داشتم که اگر می‌شود یادداشت کنید. اول اینکه گذرا با ورزشکار دیدار کردن نباشد و مشکلات پیگیری شود. هر ۶ ماه یک‌بار از مشکلات جسمانی، معیشتی و کمبودها باخبر شوید. در روزی که رشته‌ها مدال المپیک گرفتند مثلا تیراندازی که ۲ مرداد مدال المپیک گرفت آن روز به‌نام روز تیراندازی نام‌گذاری شود. بحث اسپانسرینگ در ورزش ما وجود ندارد. راه را باز کنند تا ورزشکاران حمایت شوند. تیراندازان با هزینه‌های بالا رفت و آمد و ساچمه لیگ حرفه‌ای ندارند و مبلغ قراردادها خیلی کم است. 
بودجه 550 میلیاردی تمام فدراسیون‌ها
در این دیدار سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان نیز اظهار داشت: تیراندازی یکی از پرمدال‌ترین‌ها رشته‌هاست. ما در بازی‌های آسیایی می‌بینیم چقدر رشته‌ها متنوع هستند. در چین یکی دو رشته مختص خود چینی‌هاست. آنها این مسئله را اعلام کردند تا از امتیاز میزبانی استفاده کنند. دنیا منتظر کسی نمی‌ماند و همه، روز به روز در حال تکامل هستند. ما هم تلاش می‌کنیم آنچه از دست‌مان برمی‌آید انجام بدهیم. بعد از کرونا چراغ ورزش دوباره روشن شده است و انتظار می‌رود بهتر از اینها باشد. انواع ورودی سهمیه‌های رقابت‌های جهانی از جمله در هندبال به دست آمده است. در دوومیدانی هم رکوردهای خوبی به ثبت رسیده است. در فوتبال، والیبال، بسکتبال و وزنه‌برداری با همین بضاعتی که هست، افتخاراتی رقم زده شده است. 
وزیر ورزش ادامه داد: رقمی را آقای رغبتی به من داده است که می‌خواهم در موردش بگویم. من هم عدم رسیدگی‌هایی که خانم طالبی گفت را می‌بینم و متوجه شدم. پنج یا شش سال است که این‌جا تعمیر نشده و قابل درک است. رقمی که رونالدو برای دو سال در عربستان می‌گیرد، 200 میلیون یوروست. ما اگر بودجه 100 درصدی که به ما اختصاص داده می‌شود را با محل تبصره 14 جمع بزنیم، این دو عدد 550 میلیارد تومان برای همه فدراسیون‌ها می‌شود که با ارز نیمایی 28500 تومانی، زیر 20 میلیون دلار در می‌آید. همه فدراسیون‌های ما 20 میلیون دلار و یک ورزشکار 80 میلیون یورو در سال! این مسئله را صرفا جهت مقایسه می‌گویم چون در این صورت من و فروغی (تیرانداز قهرمان المپیک) باید مایوس می‌شدیم اما برعکس آن رخ می‌دهد. کشوری با انبوهی از برنامه‌ها داریم و در حال تحول هستیم. اسم هر رویداد ورزشی که می‌آید می‌خواهیم پیروز باشیم. نمی‌خواهیم باعث ناامیدی شویم و می‌خواهیم انرژی بگیریم. من دنده معکوس کشیدم که قوی‌تر شوم. 
وی گفت: موقعیت طوری است که باید از این شرایط موقت عبور کنیم. فشنگ وارد نمی‌شود، چون تحریم ظالمانه شده‌ایم. امیدوارم ورزشکاران و کادر فنی، ما را درک کنند. این حرف‌ها برای ما جدید نیست. من به هر شهری می‌روم چه پر بضاعت و چه کم بضاعت یا برخوردار و کم برخوردار، خواسته‌هایی وجود دارد که تمام به حق است.
سجادی افزود: بخشی از حرف‌هایی که خانم طالبی و آقای فروغی زدند به حق است و باید صندوق (حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش) سودآور شود. این صندوق شش شرکت دارد. یکی از آنها که لیزینگ است، باطل شده و من یکشنبه فهمیدم. ما صندوق را تغییر دادیم. بیمه فوق‌العاده خوب، با خدمات پزشکی ورزشی خوب راه‌انداختیم. ما دنبال این هستیم که متمم به این بیمه اضافه کنیم تا سابقه حضور ورزشکاران در تیم ملی به‌عنوان سابقه کار حساب شود. این به دستور رئیس‌جمهور است.
وزیر ورزش گفت: به ما اعتماد داشته و امیدوار باشید. وزارت 750 میلیارد پول دارد که بخشی از آن را به فدراسیون‌ها دادیم. همه فدراسیون‌ها 550 میلیارد بودجه دارند که این کافی نیست. رئیس‌فدراسیون کشتی گفته است 100 میلیارد تومان باید خرج شود تا مدال بگیرند. تیراندازی هم همین بودجه را می‌خواهد. وظیفه ماست که این موارد را بررسی کنیم. این مشکلات در همه ورزش‌ها وجود دارد. ورزشکار می‌گوید به من صبحانه، ناهار و شام برسان تا من حدنصاب ورودی مسابقات جهانی را بیاورم. دوومیدانی‌کار فضای پرتاب می‌خواهد تا پرتابگر تحویل تیم ملی بدهد. ما استعدادهای خوبی داریم که حائز اهمیت است. تأمین حداقل‌ها مثل لباس و مهمات وظیفه ماست که سعی می‌کنیم بهتر از گذشته شود.
بزرگنمایی در ماجرای آکادمی فوتبال
سجادی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در پاسخ به این سؤال که آیا گزارش جدیدی درباره آکادمی فوتبال مشهد به او داده شده و اینکه پیگیری‌ها به چه شکل است، یادآور شد: یکشنبه که به‌طور مفصل با مدیرکل ورزش و جوانان استان صحبت می‌کردیم، او گفت: موضوع آن‌طور که بیان و منعکس شده است، به این شکل نیست و بزرگنمایی شده است. هنوز هم چیزی ثابت نشده‌، دو سه مطلب شبیه شکواییه بوده که به مراجعی همچون حراست اداره کل ورزش و جوانان رسیده است. من تقریباً روزی دو بار این موضوع را پیگیری می‌کنم که آخرین بار مربوط به یکشنبه شب می‌شود. گفتند که هنوز چیزی ثابت نشده است، ولی پیگیری می‌کنند تا ببینند اصل قضیه چیست. این موضوع برای ما خیلی مهم است. قطعاً نتیجه این رسیدگی در تصمیم‌گیری‌های ما و برای ادامه راه ما در مسیر تصمیمات و تغییرات و هر چیزی که لازم باشد، مهم است. من خودم شخصاً در حال پیگیری این موضوع هستم.
سجادی اینکه وزارت ورزش در موضوع انتخاب سرمربی تیم ملی دخالت دارد را رد کرد و اظهار داشت: به هیچ عنوان این‌گونه نیست. ما یک‌سری وظایف نظارت بر طبق قانون داریم. ما چیز خاصی نگفته بودم که بگویند دخالت می‌کنیم. من در برنامه تلویزیونی که شرکت کرده بودم، گفتم یک خبر ناموثق به دست ما رسیده است که تأیید نمی‌کنیم. این خبر ناموثق حاکی از آن بود که بخواهند سرمربی ایرانی انتخاب کنند که آن فرد، سرمربی یکی از تیم‌های باشگاهی است و اگر بخواهند او را به تیم ملی بیاورند، نمی‌توانند و باید تا پایان فصل طول بکشد. بر همین اساس می‌خواهند تا پایان فصل یک مربی موقت بگذارند. ما نیز گفتیم اینکه یک مربی موقت باشد و در پایان فصل دوباره مربی را عوض کنیم و فرد دیگری را بیاوریم، مصلحت نیست. در واقع ما این مسئله را نپسندیدیم. نه اینکه چنین موضوعی را به ما گفته باشند، بلکه گفتم یک‌سری اخبار غیرموثق و شبیه شایعه به من رسیده بود که خوشبختانه صحت نداشت.
25 میلیارد تومان هزینه برای تیراندازی
مرتضی قربانی رئیس‌فدراسیون تیراندازی نیز در این بازدید به خبرنگاران گفت: در طول ۶۵ سال، تیراندازی فقط یک مدال المپیک کسب کرده که در المپیک توکیو توسط فروغی با رنگ طلا کسب شده است‌. همه جوانان ما در شهرستان‌ها می‌توانند مانند فروغی افتخار آفرینی کنند. زمانی که آمدم مشکلات در این فدراسیون زیاد بود. 
۳۵ میلیارد تومان بدهی وجود داشت ولی به این مسائل توجه نکردم. بعد از اینکه مدت‌ها رشته اهداف پروازی تعطیل و تفنگ و تپانچه راکد بود، کارها را به خوبی پیش بردیم. 
وی در پایان گفت: بیش از ۵ هزار نفر در سه رده سنی و در سه اسلحه در مسابقات مختلف ما شرکت کردند و بالغ بر ۴ هزار نفر در سراسر کشور فعال شده‌اند. تصمیم‌گیری انفرادی را کنار گذاشتیم و خرد جمعی را به کار بستیم و کمیته فنی در همه رشته‌ها فعال شده است. ۲۵ میلیارد تومان با امروز در فدراسیون هزینه‌ کرده‌ایم.امروز را شما دعوت نکرده‌ایم که فقط مطالبه کنیم و شرایط را می‌دانیم. تیراندازان ما بسیار بااخلاق هستند و من فرمانده گردان‌های زیادی در جنگ بودم اما امروز افتخار می‌کنم که نوکر این تیراندازان هستم.