مديرکل امور زنان و خانواده استانداري چهارمحال و بختياري:
فرزندآوري و جواني جمعيت مورد تأکید ویژه مقام معظم رهبری است
مديرکل امور زنان و خانواده استانداري چهارمحال و بختياري با بيان اينکه دفتر امور بانوان و خانواده استانداري فعاليتهاي خود را در 7 کارگروه از يکسال اخير آغاز کرده است، گفت: نخستین کارگروه در اين حوزه فرزندآوري و جواني جمعيت است که این موضوع مورد تاکید ویژه مقام معظم رهبری قرار گرفته است.
شهرکرد- خبرنگار کیهان:
وی افزود: آماده دريافت طرحهای بانوان فعال استان در زمينه فرزندآوري و جواني جمعيت هستيم تا از ظرفيت آنان در سطح ملي نيز استفاده کنيم.
زهرا حبيبي در جشن بزرگ ميلاد حضرت زهرا(س) و گراميداشت مقام مادر و روز زن در فرهنگسراي بزرگ شهرکرد افزود: ميلاد اين بانوي بزرگوار فرصت مغتنمي است تا از بانواني که همپای مردان براي توسعه کشور تلاش ميکنند، قدردانی کنيم.
وي ايجاد کسب و کار براي زنان سرپرست خانوار، عفاف و حجاب، نشاط اجتماعي و تحکيم بنيان خانواده را از ديگر برنامههای کارگروههاي فعال دفتر زنان و خانواده استانداري چهارمحال و بختياري
اعلام کرد.