کد خبر: ۲۵۸۰۳۸
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۳
رئیس ‌سازمان چای کشور:

۹۸ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است

رئیس ‌سازمان چای کشور با بیان اینکه در سال جاری ۲۶ تن چای خشک تولید شده است گفت: حدود ۸۸۰ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران در حدود ۹۸ درصد، پرداخت و الباقی که سهم خرید دولتی است با تامین بودجه، به‌زودی تسویه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حبیب جهانساز اظهار کرد: امسال بالغ بر 116 هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری و بالغ بر 26 هزار تن چای خشک تولید شد.
وی با بیان اینکه بهای خرید برگ سبز چای امسال بالغ بر 949 میلیارد تومان شده است، گفت: حدود 880 میلیارد تومان از مطالبات پرداخت و الباقی که سهم خرید دولتی است با تامین بودجه، به‌زودی تسویه می‌شود.
رئیس ‌سازمان چای کشور با اشاره به اینکه هم‌اکنون کار اصلاح، احیاء و به‌زراعی باغات چای کشور در حال انجام شدن است، گفت: به منظور افزایش تولید و حمایت از چایکاران و کارخانجات چای برنامه‌های مختلفی از جمله پرداخت تسهیلات ارزان قیمت چهار درصد به چایکاران، تقویت مکانیزاسیون با پرداخت تسهیلات چهار درصد با بازپرداخت سه ساله و تسهیلات هفت درصد با بازپرداخت سه ساله به کارخانه‌داران در نظر گرفته شده است.
وی افزود: همچنین امضا تفاهم‌نامه بیمه عشایری و روستایی، بیمه تکمیلی چایکاران بیش از 50 سال و بیمه بهسازی احیاء باغات چای رهاشده از دیگر اقدامات حمایتی در نظر گرفته شده است.