کد خبر: ۲۵۷۵۰۳
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۴

هردو‌ وانه! (گفت و شنود)

 
 
گفت: یکی از به اصطلاح حقوقدانان مدعی اصلاحات گفته است؛ دستگیر‌شدگان اخیر که برای اعتراض به اوضاع اقتصادی و وضعیت معیشتی و بیکاری به خیابان آمده و تظاهرات کرده و سطل زباله را آتش زده‌اند، به لحاظ فقهی محارب نیستند! زیرا قصد مقابله با نظام اسلامی و ایجاد رعب و وحشت نداشته‌اند!
گفتم: ولی اولاً؛ آنها برای اعتراض به مسائل اقتصادی به خیابان نیامده بودند و حتی یک شعار اقتصادی هم ندادند. ثانیاً؛ با صراحت اعلام کرده و اعتراف کرده و اسناد آن نیز موجود است که از سوی سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه برای آشوب و اغتشاش علیه نظام اجاره شده بودند. ثالثاً؛ با اسلحه سرد و گرم به جان مردم افتاده و آنان را شکنجه کرده و به قتل رسانده بودند. 
گفت: چرا وقتی آشوبگران به قتل و آتش‌زدن آمبولانس‌های حامل بیمار و ده‌ها جنایت دیگر مشغول بودند این آقا زبان به کام گرفته و لام تا کام اعتراض نمی‌کرد؟!
گفتم: به خیال خودش کلک مرغابی زده و از پله دوم حرکت کرده است!
گفت: حالا این مدعی اصلاحات برای خوش‌آمد دشمنان مردم و نظام، صورت‌مسئله را تغییر داده و خود را موظف به حمایت از تروریست‌های قاتل می‌داند و یا سواد درست و حسابی ندارد؟! 
گفتم: از یارو پرسیدند؛ خربزه می‌خوری یا هندوانه؟ گفت؛ هردو‌ وانه!