کد خبر: ۲۵۷۴۴۸
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۴

خواندنی از ورزش ایران

 
 
* داود ایوب قهرمان اسبق کشتی آسیا و همدوره و رقیب جهان پهلوان تختی به علت بیماری در سن ۷۴ سالگی درگذشت.ایوب طی سال گذشته چندین بار در بیمارستان بستری شده بود و این بار به علت تشدید بیماری داخلی از چهارشنبه (۳۰ آذرماه) در بیمارستان مدرس تهران بستری شد. ایوب آخرین کشتی‌گیر ایرانی است که با جهان پهلوان غلامرضا تختی رقابت کرد و دیروز ۱۷ دی ۱۴۰۱ که مصادف با پنجاه و پنجمین سالگرد درگذشت جهان پهلوان تختی بود، دار فانی را وداع گفت.
سرویس ورزشی روزنامه کیهان، این ضایعه را به خانواده محترم مرحوم ایوب و جامعه کشتی ایران تسلیت می‌گوید و برای آن مرحوم طلب غفران الهی دارد.
* سجاد انوشیروانی، سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری درباره دلیل برگزار نشدن جلسه کمیته فنی پس از رقابت‌های جهانی کلمبیا گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری اردوی تیم ملی در اواخر بهمن ماه بود و زمان انتخابات نیز 18 بهمن خواهد بود. تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات مهیا شده و ان‌شاءالله هر زمان که فدراسیون جدید انتخاب و مستقر شود، مسئولان درباره شرایط فنی، کادر فنی و برگزاری اردوها تصمیم‌‌گیری می‌کنند.