کد خبر: ۲۵۶۶۴۶
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸

سازمان اقتصادی شهرداری مشهد از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند

 
 
 
 
مشهد- خبرنگار کیهان:
معاون شهردار و رئیس ‌سازمان اقتصادی و سرمایه‌گذاری شهرداری مشهد گفت: این سازمان به حمایت از شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش‌بنیان باور دارد که البته این حمایت باید از مسیر درست و با بهره‌گیری از ابزارهای مناسب خود صورت گیرد.
محمود عیدی در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری معاونت اقتصادی شهرداری مشهد و صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی افزود: در این دوره مدیریت شهری، براساس سیاست‌گذاری‌های شورای ششم، رویکرد و توجه ویژه‌ای به حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان و سوق دادن شهرداری در این مسیر شد. وی اضافه کرد: به منظور حل مسایل و مشکلات شهری باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان بهره گرفت و به سمت شیوه‌های نوین تامین مالی رفت.
رئیس ‌سازمان اقتصادی و سرمایه‌گذاری شهرداری مشهد گفت: مشهد شهر عالم آل محمد(ص) است لذا این شهر باید در عرصه علم و فناوری و دانش، سرآمد باشد و در همین راستا، فعالیت‌های زیاد و متعددی دنبال می‌شود که یکی از آنها، تعامل با صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی است. 
نایب‌رئیس‌شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این آیین گفت: در حوزه مدیریت شهری نیازمند فعالیت‌های دانش‌بنیان و کارهای نوآورانه هستیم و با تفاهمنامه امروز بین شهرداری و صندوق پژوهش و فناوری استان، امیدواریم دستاوردهای خوبی را در این حوزه شاهد باشیم و اتفاقات سازنده‌ای به نفع شهر شکل گیرد. موسی‌الرضا حاجی‌بگلو افزود: کارخانه نوآوری شهر مشهد، جزء بهترین کارخانه‌های نوآوری کشور است و شرکت‌ها و افراد فعال در این مجموعه نشان‌دهنده ظرفیت این شهر هستند. 
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری خراسان رضوی نیز، گفت: این صندوق، شرکت غیردولتی است که در سال ۱۳۸۷ تاسیس شده است، عملکرد صندوق پژوهش و فناوری در سطح استان تاثیرگذار بوده و تاکنون بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات خرد در حوزه دانش‌بنیان اعطا کرده است. حمیده رضوی افزود: جامعه مخاطب صندوق، شرکت‌های دانش‌بنیان، فناورانه و مخترعان هستند و با شرکت‌های مختلف مشارکت مدنی و حقوقی داریم.