انجمن جهانی فولاد اعلام کرد
افزایش 27 درصدی تولید فولاد ایران در شهریور
انجمن جهانی فولاد در جدیدترین گزارش خود از افزایش نزدیک به 27 درصدی تولید فولاد ایران در شهریورماه خبر داد.
این انجمن در گزارش خود اعلام کرد، تولید فولاد ایران در ماه سپتامبر ۲۰۲۲ (شهریور ۱۴۰۱) نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۱ با افزایش ۲۶ و هفت دهم درصدی به دو میلیون و 700 هزار تن رسیده است.
در حالی که تمامی ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد در جهان در ماه سپتامبر با کاهش تولید مواجه شدهاند، ایران، هند و چین افزایش تولید داشتند که ایران بیشترین افزایش تولید را به خود اختصاص داده است.
همچنین بر اساس این گزارش، تولید فولاد ایران در ۹ ماه نخست ۲۰۲۲ نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۹ و هشت دهم درصدی داشته و به ۲۲ میلیون و 200 هزار تن رسیده است.
بر اساس این گزارش، ایران در فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۳۹۹)، در میان بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان در جایگاه دهم قرار گرفت که از آن ماه تاکنون این جایگاه را حفظ کرده است.
به گزارش فارس، همچنین بر اساس آمار این نهاد بینالمللی، تولید فولاد ایران طی سال ۲۰۲۱ به ۲۸ میلیون و 500 هزار تن رسیده است که نسبت به سال ۲۰۲۰ کاهش یک و هشت دهم درصدی را نشان میدهد.
تولید فولاد در غرب آسیا در این ماه افزایشی شده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ و چهار دهم درصد افزایش یافته و به سه میلیون و 800 هزار تن رسیده است. کشورهای غرب آسیا که در این گزارش مورد بررسی قرار گرفتهاند شامل ایران، قطر، عربستان و امارات هستند.
با توجه به تولید دو میلیون و 700 هزار تنی ایران در ماه سپتامبر، ۷۱ درصد تولید فولاد غرب آسیا در اختیار ایران بوده است.
بر اساس این گزارش، چین با تولید ۸۷ میلیون تن، هند با تولید
۹ میلیون و 900 هزار تن و ژاپن با تولید هفت میلیون و 100 هزار تن، سه کشور نخست تولید فولاد در جهان هستند.
تولید فولاد ترکیه با کاهش ۱۹ و چهار دهم درصدی بیشترین میزان افت را به خود اختصاص داده است.
کاهش تولید ۱۷ درصدی تولید فولاد در اروپا
تولید فولاد در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در ماه سپتامبر با کاهش ۱۶ و هفت دهم درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۱۰ میلیون و 700 هزار تن رسیده است.
سایر کشورهای اروپایی یعنی بوسنی و هرزگوین، مقدونیه، نروژ، صربستان، ترکیه و انگلیس نیز کاهش ۱۸ و شش دهم درصدی تولید داشتند و میزان تولید فولاد آنها به سه میلیون و 400 هزار تن رسیده است.
بحران انرژی در اروپا و افزایش سرسام آور انرژی بر بسیاری از صنایع کشورهای اروپایی تاثیر منفی گذاشته است. حتی بسیاری از کارشناسان نسبت به از دست رفتن صنایع در این کشورها هشدار دادهاند.
بر اساس این گزارش، در حالی که مدیریت مصرف برق در ایران در فصل گرم به رکورد تولید 6 میلیون و 700 هزار تنی فولاد برای کشور ختم شد، اما بحران ناترازی گاز طبیعی در اروپا در یک ماه منجر به ضرر یک میلیارد و 700 میلیون دلاری برای کشورهای اروپایی شده است.