صهیونیستها روستای «العراقیب» را برای 208 اُمین بار ویران کردند!
داستان روستای «العراقیب» داستان واقعي پرآب چشم است و حكايت از زندگي فلسطينياني دارد كه تا كنون 208 بار خانههاي حلبي و پلاستيكي شان از سوي صهيونيستها تخريب شده، اما آنها همچنان پراراده براي حفظ وطن خود ايستادگي مي كنند.
سرويس خارجي-
گاه دورافتاده ترين روستاها مي توانند نماد موجوديت و استمرار هويت فلسطيني در مناطق اشغالي باشند، مانند روستاي العراقیب كه نمادی ملی برای نبرد اراده فلسطینیان برای بقا، استواری و حفظ سرزمین و هویت ملی شان است.
روستای العراقیب با 22 خانوار (متشکل از 800 نفر) در مجاورت شهر بئرشبع و در 110 کیلومتری جنوب بيت المقدس در صحرای نقب در جنوب فلسطین واقع است. حدود 240 هزار فلسطینی در صحرای نقب زندگی میکنند که نیمی از آنها در روستاها ساكن هستند و ساكنان العراقیب هم بخشي از اين فلسطينيها به شمار مي روند كه از همه حقوق ابتدايي خود بي بهرهاند.
العراقیب داراي اسناد مالکیت است!
با وجود آن كه قدمت قبرستان اين روستا مربوط به سال 1914 و اسناد مالكيت روستا به قرن نوزدهم باز مي گردد، اما اشغالگران صهيونيستي كه در سال 1948 صحراي نقب را اشغال كردند، از آن زمان بارها به اجبار محل سكونت اهالي اين روستاي فلسطيني را تخريب و به ساكنان آن براي مهاجرت از سرزمين اجدادي خود فشار وارد كردهاند. تا كنون دهها هزار اصله درختان زیتون اين روستا كه محل امرار و معاش ساكنان آنجاست، توسط بولدوزرهای اشغالگران اسرائیلي در تخریبهای مکرر ریشهکن شدهاند، اما فلسطينيها با كاشت دوباره درختان باغهاي خود را احيا كردهاند. ساكنان العراقيب اسنادي تاريخي از زمان عثماني را در اختيار دارند كه هيچگاه زمينهاي خود را واگذار و يا نفروختهاند، اما صهيونيستها بيش از 74 سال است كه به بهانه مختلف تلاش مي كنند تا اين روستا را نابود كنند، اما با مقاومت سرسختانه ساكنان اصلي روستا مواجه مي شوند.
مقامات تل آويو از به رسمیت شناختن اسناد مالکیت زمین اهالي روستا امتناع میورزند و مردم العراقیب را با هدف اجبار به مهاجرت از طريق تخریب محصولات کشاورزی و جلوگیری از چراي دامهايشان مورد آزار و اذیت قرار میدهند. در العراقب هیچگونه خدمات درمانی و آموزشی در دسترس نیست و ساکنان از ژنراتورها و پنلهای خورشیدی برای تولید برق استفاده میکنند و آب باتانکر و قیمت زياد به دست ساكنان مي رسد. الميادين گزارش مي دهد كه وقتی بولدوزرهاي صهيونيستها میآیند و شروع به تخریب روستای العراقيب میکنند، مردم مدتی کنار هم زیر درختان زيتون مینشینند و سپس كار بازسازی را شروع ميكنند. هر کس هر غذایی که در اختیار دارد به وقت خوردن میآورد و به کارگرانی که خانه میسازند تقدیم میکند. گفته شده سكونتگاههاي ساكنان العراقيب خانههای حلبی یا چادر است كه هر بار پس از تخريب از نو ساخته ميشوند. روز دو شنبه نيز منابع فلسطینی از تخریب روستای العراقیب در صحرای نقب (جنوب اراضی اشغالی) برای دویست و هشتمین بار پیاپی از سوی رژیم صهیونیستی خبر دادند. بنابر اعلام منابع محلی، نظامیان صهیونیست پس از یورش به روستای العراقیب، به درگیری و زد و خورد با ساکنان آن پرداخته و آنها را از خانههایشان بیرون راندند، اما ميتوان انتظار داشت فلسطينيها بارديگر در روزهاي آينده سكونت گاههاي خود در العراقيب را به پا كنند.
ترس تل آويو از پاسخ فلسطينيها
در گوشه ديگري از فلسطين در كرانه باختري نيز، نظاميان صهيونيست پس از انجام عمليات تروريستي براي به شهادت رساندن يكي از فرماندهان مبارز گروه عرين الاسود، به شدت نگران پاسخ متقابل فلسطينيها هستند. شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در اين ارتباط اعلام کرد که برآوردهای نهادهای امنیتی اسرائیلی حاکی از آن است که گروه عرین الاسود به دنبال اجرای عملیاتی تلافیجویانه در واکنش به شهادت کیلانی خواهد بود. از سوی دیگر، شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم بیان کرد که در پی ترور کیلانی، سرویسهای امنیتی اسرائیلی به سبب پاسخ احتمالی گروه عرین الاسود به حالت آمادهباش کامل درآمدهاند. البته شايد ترس صهيونيستها از جوانان فلسطيني چندان هم بيدليل نيست، چون روز دوشنبه روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت اعلام کرد که اسرای فلسطینی یک افسر اسرائیلی را در یکی از زندانها مورد حمله قرار داده و او را مجروح کردهاند. این روزنامه به نقل از سخنگوی سازمان زندانهای صهیونیستی اعلام کرد که شماری از اسرای فلسطینی یک افسر اسرائیلی را در زندان دیکال در نزدیکی بئر السبع مورد حمله قرار دادند که در نهایت پس از اعزام نیروهای ویژه به زندان، اواضاع کنترل شد. روزنامه مذکور اشاره کرد که این افسر اسرائیلی که مجروح شده، هم اکنون به بیمارستان انتقال داده شده است.