کد خبر: ۲۵۱۹۱۴
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۱
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان:

بیش از 11 میلیارد تومان صدقه صرف محرومیت‌زدایی نیازمندان همدانی شد

 
 
 
همدان- خبرنگار کیهان:
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان از جمع‌آوری ۱۱ میلیارد و ۷۰۱ میلیون تومان صدقه طی۶ماهه نخست سال خبر داد و گفت: تمامی صدقات صرف محرومیت‌زدایی از خانواده‌های زیرپوشش شده است.
محمدرسول شیخی‌زاده گفت: در حال حاضر کمک‌های اهدایی و صدقات جمع‌آوری شده از مردم صرف محرومیت‌زدایی، تأمین جهیزیه نوعروسان، تهیه مسکن نیازمندان، کمک به هزینه‌های درمانی، اشتغال، تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان زیرپوشش و نیز خوداتکایی خانوارهای نیازمند می‌شود.
وی کمک به درمان مددجویان و رسیدگی به وضعیت بهداشت آنها را یکی از اساسی‌ترین برنامه‌های این نهاد برشمرد و عنوان کرد: سال گذشته سه میلیارد و ۲۲۵ میلیون تومان برای خدمات درمانی مددجویان استان (بیماران خاص و صعب‌العلاج) پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان یادآور شد: بخش اعظمی از مشکلات مددجویان مربوط به پرداخت هزینه‌های سنگین درمانی در زمان بیماری است که کمیته امداد با ارائه خدمات بیمه‌ای، هزینه‌های درمانی آنها را پرداخت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه ۱۱۵ هزار نفر در قالب ۶۱ هزار خانوار به صورت مستقیم زیر پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هستند خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۲ هزار خانوار، تنها یک خدمت را دریافت می‌کنند.