نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
اشک تمساح بانیان آشوب و اغتشاش برای فرار سرمایهها از بورس
سرویس سیاسی-
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «فرار 3.3هزار ميليارد تومان سرمايه در
11 روز» نوشت: «در ميان ناآراميها و فضاي نامساعد برخي شهرها، شرايط اقتصادي نيز با بلاتكليفي و ركود سر و كله ميزند. بازار سرمايه كه به عنوان «دماسنج اقتصاد» شناخته ميشود، از 11 روز پيش به اين طرف، روي خوش نديده و موج خروج سرمايههاي خرد از بورس تداوم داشته است. روز گذشته 390 ميليارد تومان سرمايه خرد از بورس خارج شد؛ اما دو روز پيش و در اولين روز هفته، 235 ميليارد تومان از بورس بيرون رفت. چهارشنبه گذشته، 199 ميليارد تومان از بورس فرار كرد. سهشنبه گذشته 142 ميليارد تومان از بورس بيرون رفت. دوشنبه هجدهم مهرماه هم نزديك به 200 ميليارد تومان از بورس خارج شد. روز يكشنبه گذشته، 85 درصد بازار سرمايه قرمز شد و در يكي از سنگينترين ريزشها 624 ميليارد تومان سرمايه خرد از بازار بيرون رفت. شنبه، يعني اولين روز كاري هفته گذشته 91 ميليارد تومان خروج پول حقيقي رخ داد. چهارشنبه 14 مهر نيز نزديك به 600 ميليارد تومان سرمايه خرد از بازار بيرون رفت. روز قبل از آن، 181 ميليارد تومان خروج سرمايه رخ داده بود. دوشنبه 11 مهر، ارزش پول حقيقي كه از بازار سهام فرار كرد 344 ميليارد تومان بود. يكشنبه دهم مهرماه نيز 344 ميليارد تومان پول حقيقي از بازار خارج شد. اين خلاصهاي است از وضعيت بازاري كه خيليها با چشمانداز مثبت به آن ورود كردند. به عبارتي در اين 11 روز، سهامداران خرد 3350 ميليارد تومان از سهام خود را نقد كرده و از بورس فرار كردند.»
گفتنی است اغتشاشات اخیر که به بهانه فوت مهسا امینی طی چند هفته گذشته در سراسر کشور رخ داد، خسارات قابل توجهی برجای گذاشته و چرخه اقتصادی کشور را دچار چالش کرده است.اصلاحطلبان که به دنبال بهانه بودند، از این رخداد تاسفآور استفاده و آن را فرصتی برای عقدهگشایی علیه نظام و انقلاب تلقی کردند، براین اساس تمامی توان خود را به کار گرفتند تا آتش این اغتشاشات را برای دستیابی به اهداف سیاسی خود بیفزایند و برای جلب اعتماد افکار عمومی سعی کردند با موج سواری بر فوت یک دختر جوان خود را به عرصه برگردانند و در این راه با خدمت کردن به اربابان غربی و پادویی برای تفکرات آنها فروگذار نکردند.
نکته قابل اینکه به عقیده برخی کارشناسان آشوبها و اغتشاشات اخیر نتیجه ترس غربیها و پادوهای داخلی آنها از مسیر موفقیتهای اقتصادی کشور از جمله عضویت رسمی ایران در سازمان همکاریهای شانگهای و نتایج مثبت آن در آینده اقتصادی کشور از جمله فروپاشی دیوار تحریمها آنهم بدون برجام و FATF است.
توصیه مجمع «خالیبندان» به لزوم اعتمادسازی!
روزنامه آرمان ملی در مطلبی به قلم فعال سیاسی اصلاحطلب با عنوان «لزوم اعتمادسازی» نوشت: «شرایط جامعه به نحوی است که باید اقداماتی در جهت اقناع افکار عمومی صورت گیرد تا شاهد ایجاد آرامش در کشور باشیم و در این خصوص برخی از گفتوگو در جامعه و میان گروهها و جریانهای سیاسی سخن میگویند.»
در این مطلب آمده است: «مشکلی که امروز در جامعه داریم این است که حرف مسئولان به باور بخشی از مردم نمینشیند. البته نه اینکه خدای ناکرده گفته شود که مسئولان دروغ میگویند اما مسئله اینجاست که شرایط بهگونهای شده که باور این حرفها با توجه به برخی عملکردها برای مردم سخت شده است. لذا باید از سوی حاکمیت نوعی اعتمادسازی با جامعه صورت بگیرد تا بتوان کمکم اعتماد عمومی را بیشتر کرد.»
مدعیان اصلاحات در حالی از فقدان اعتماد مردم به حاکمیت و لزوم اعتمادسازی سخن میگویند که اعتماد اجتماعی در دوره مدیریت دولت موردحمایت آنها به مسلخ برده شد. حسن روحانی میگفت کلید حل مشکلات، بستن با کدخداست! و «آنچنان رونق اقتصادی ایجاد میکنم که مردم به یارانه نیاز نداشته باشند!» و...؛ شعارهایی که درنهایت به بروز و ظهور تورمهای
چندصد درصدی و صفهای مرغ و تشکیل «قرارگاه مرغ» رسید! همین عمل نکردن به وعدهها بود که دولت موردحمایت اصلاحطلبان به «دولت وعدهها» مشهور شد؛ دولتی که تنها کارکردش بعد از 8 سال تضعیف اعتماد اجتماعی و ناامیدکردن مردم نسبت به شعارها و وعدههای مسئولان بود. البته دولت رئیسی هم در آغاز و هم در طول یک سال و چند ماه از حیاتش توانسته است جوانههای امید و اعتماد را در ذهنها و دلهای ملت ایران بارور کند.
ادعای مضحک روزنامه اصلاحطلب درباره آتشسوزی زندان اوین
روزنامه شرق روز گذشته در گفت وگویی با یکی از نمایندگان مجلس در ادعایی مضحک و دور از ذهن درباره آتشسوزی در زندان اوین مدعی شلیک راکت به این زندان شده است!
رسانههای طیف مدعی اصلاحات که در جریان اغتشاشات اخیر همسو و هماهنگ با رسانههای معاند نقش آتش بیار معرکه را بازی میکردند، برای تنفس مصنوعی به این اغتشاشات پراکنده از هیچ خباثت و شناعت و دنائت فروگذار نکرده و با تمسک و توسل به اخبار دروغ سعی در تحریک عواطف و احساسات جامعه داشتهاند.
چنین رفتاری البته از سوی رسانههای منتسب به این طیف مسبوق به سابقه است. همین روزنامه پس از سیل امامزاده داوود گزارشی را منتشر کرد که به سرعت توسط رسانه سعودی اینترنشنال (ایران اینترنشنال) و دیگر رسانههای معاند مورد بازنشر قرار گرفت که در آن مدعی شده بودند بوی تعفن 200 جسد زیر گل و لای مانده همه جا را گرفته... بعد از آن بود که شرق در مطلبی این رقم را تصحیح کرد و نوشت 20نفر درست بوده که اشتباه تایپی رخ داده و اما در نهایت معلوم شد تنها 2جسد زیر گل و لای مانده بوده.
تقلای مدعیان اصلاحات برای تنفس مصنوعی به آشوب
دشمن نا امید، کمآورده و تودهنی خورده از مردم آگاه، بصیر و مؤمن ایران اسلامی، مانند افعی در حال کوبیدن سر خود به دیوار است.
روزنامه زنجیرهای هممیهن دیروز نوشت: «صادقانه باید گفت، این نحوه حکمرانی با هیچ اصولی قابل دفاع نیست. اگر مردم را معیار واقعی میدانیم، کافی است به یک نظرخواهی عمومی تن داده شود. حداقل به نتایج یک نظرسنجی معتبر تن دهید که اگر ندهید همه ادعاهایتان خلاف واقع است و عاقبت کار مبهم.»
جبهه معارض انقلاب اسلامی از آمریکا و اسرائیل و دولتهای اروپایی و رسانههای دروغپراکن آنها تا سلطنتطلبان و سازمان منافقین و کومله و دموکرات و گاوشیرده و معاندان متظاهر به اصلاحطلبی، ظرف چند هفته گذشته خودشان را به آب و آتش زدند و تحریک به خشونت و اغتشاش کردند اما از مردم بیمحلی دیدند و تودهنی خوردند. نظرخواهی عمومی اگر قرار است صورت پذیرد، عاقلانهترین و قانونیترین پرسش آن است، منافقان و معاندان مدعی اصلاحات به عنوان مسببان فساد و تحریم و ترور کی باید متلاشی شوند؟