# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی
براندازان پلاستیکی
سیدپویان حسینپور: «از معابر اصلی رفتن تو کوچههای فرعی و خلوت، مرحله بعدم میرن تو خونهشون و مرحله آخر هم تو دستشویی و حمام ادامه انقلاب رو پیش میبرند! مثل همیشه شکست خوردن و مرحله به مرحله عقبنشینی میکنن و با فلسفهبافی اسمش رو میذارن تغییر تاکتیک!»
براندازها بخونن
حسین لشگری: « تو مستند «عملیات بزرگ» نشون میداد ماهها افسران موساد و کومله برنامهریزی کرده بودن برای عملیات تروریستی تو ایران که تو مرحله آخرش دستگیر شدن و متحیر از اینکه چطور شکست خوردن و اشتباهشون کجا بوده. بعد یه عده با خاموش کردن چراغ و درآوردن صدا قابلمه میخان رژیم چنج کنن.»
جنگ رسانهای است
امیر سیاح: «قبل از قضاوت درباره هر فیلم غیرعادی و حساسیتبرانگیز در فجازی، چک کنید: موقعیت و هویت تصویربردار، اعتبار منتشرکننده اولیه فیلم، زمینه و زمان اتفاق، احتمال جعل و حقه بصری، اجزایی که در کادر نیست، پیام ضمنی که فیلم میخواهد القا کند و... چهکسی از فیلم نفع میبرد؟»
اصلاحطلب یا آشوبگر؟
انصاری: «اگر یک پلیس را آتش بزنند یا با قمه جانش را بستانند، صدایی از اصلاحطلبان در نمیآید؛ اما اگر به دروغ بگویند پلیس به زنی تعرض کرده یک یکشان دست به قلم میشوند! ویدئوی ادعایی را دیدم، هیچ تعرضی مشاهده نشد؛ نیروی پلیس صرفا لبه لباس آن خانم را گرفت تا بتواند او را منتقل کند.»
جهت اطلاع
کاربری با انتشار این تصویر نوشت: «میرحسینموسوی بدون ارائه حتی یک سند معتبر ادعای تقلب کرد، ۸ ماه کشور رو به آشوب کشید، باعث اعمال تحریمهای شدید بینالمللی شد، نوع جدید آشوب در کشور رو پایهگذاری کرد. ولی نظام باهاش مدارا کرد و به هیچکس به خاطر این کارها پاسخگو نبود. تصویر مربوط به جلسه محاکمه ترامپ به خاطر ادعای تقلب است.»
کیا برای کجا نسخه میپیچن؟
محمود قائدی: «از لندن برای ایران نسخه اعتصاب سراسری میپیچند در حالیکه هزاران تن از کارکنان شبکه ریلی انگلیس دست از کار کشیده و در اثر آن نیمی از شبکه راه آهن انگلستان فلج شده است.»
اینجا هم نظام مقصر است؟
گنجی: « خانم معتمدآریا نمونه مثال زدنی از گذشت و احترام دولت است. او همیشه نقاد و در مراسم مرحوم تارخ کشف حجاب کرد. علیرغم آن تصویر وی جزو زنان برتر کشور دیده شد. اما وقتی طرف نمیخواهد باز هم حکومت مقصر است؟ صحبتش نشان میدهد او هم مرعوب امپراتوری دروغ است.»
کدام را باور کنیم؟
کاربری با انتشار این تصاویر نوشت: 1) فاطمه معتمدآریا: من زنی در سرزمین قاتلان نیستم. ۲) فاطمه معتمدآریا در کنار رهبر بوداییان که هولناکترین جنایتهای قرن به دستور او در میانمار انجام شد و صدها مسلمان میانماری (زن و کودک و جوان و پیر) زنده زنده سوزانده شدند...»