kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۹۲۴۲
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۱
نگاهی به دیروزنامه‌های زنجیره‌ای

اصلاح‌طلبان با نوع مدیریت لاک­پشتی از اجرای سریع طرح غدیر ناراحت شدند

 
 
 
سرویس سیاسی ـ
روزنامه شرق در سرمقاله شماره پنج شنبه به صورت کاملا واضح و صریحی نوع مدیریت سردرگم و پر از شعار و خالی از عمل اصلاح‌طلبان را در متن یک نوشتار به اجرا درآورد.
در این سرمقاله آمده: «برنامه‌ها بر اساس اولویت‌های کشور نوشته می‌شوند و اگر اولویت‌ها را ندانیم یا نخواهیم بدانیم، بالطبع موفق به ارائه برنامه حسب نیاز کشور به حال و آینده نمی‌شویم یا نمی‌توانیم آن را به اجرا درآوریم. مانند برنامه ششم توسعه که به تحقق برنامه خوب و مناسبی بود، ولی فاقد اولویت و به همین دلیل و البته به دلیل عدم توجه رئیس‌جمهور قبلی به تحقق پیوست[نپیوست].»
سپس این متن افزوده: «بر اساس اعلام نظر دفتر ریاست‌جمهوری، اولین تقاضای مردم در سفرهای استانی رئیس‌جمهور مسئله آب است و البته پرواضح است که این یک مسئله اصلی در کشور است. با توجه به شرایط اقلیمی و بهره‌برداری ناصحیح از آب در کشاورزی، عدم آب‌چرخانی و سایر نقص‌های بهره‌برداری، امروز آب به‌عنوان عامل فروپاشی کاملا مطرح است و صدها مسئله از قبیل مهاجرت، بی‌کاری، گرانی، کمبود برق، خالی‌شدن روستا، بحران دامداری، نشست زمین در دشت‌ها، ویرانی اماکن و زیرساخت‌ها، همه و همه وابسته به آب است و متأسفانه در برنامه در اولویت قرار ندارد و صد‌البته در اقدامات اجرائی دولت هم به‌جز آنچه ناگهان بروز می‌کند، جای شایسته‌ای ندارد؛ مانند اجبار به اجرای سریع طرح غدیر در خوزستان[!!]»
نکته حیرت آور اما این است که جماعت اصلاح‌طلب که گویا به نوع مدیریتی آسوده باش و بی‌خیال عادت کرده از اجرای سریع طرح غدیر به عنوان نکته منفی یاد کرده است! البته در نگاه این جماعت که وقتی شورای شهر و شهرداری تهران را به دست گرفتند، در طول 4سال یک ایستگاه نیمه تمام مترو را هم به اتمام نرساندند اجرای سریع طرح عظیم غدیر جای انتقاد دارد!
اما نکته مضحک ماجرا در پی فرازهای بالا در این سطرها نمود پیدا می‌کند: «امروز نه قطار سریع‌السیر اصفهان- قم نه اتوبان تهران- شمال، نه دو نیروگاه انرژی اتمی جدیدالاحداث بوشهر[!!]، نه دیگر طرح‌های دهان‌پرکن در اولویت نیستند، بلکه اولویت نجات زیربناهای کشور است[!!]. امروز اولویت برنامه کشور باید بر اساس صرفه‌جویی در انرژی، تولید انرژی پاک، صرفه‌جویی در آب، سیستم‌های نوین تولید کشاورزی (برای صرفه‌جویی آب و ازدیاد محصول و گسستن وابستگی از اجانب) باشد.»
این سرمقاله به وضوح نشان می‌دهد اصلاح‌طلبان همان طبل حلبی هستند که صدای بسیار بلندی دارند که خاصیتی در آن نیست چنان‌که در متن فوق ابتدا ادعا شده اولویت کشور مواردی از قبیل رفع کمبود برق و نیز آب است اما در سطرهای بعدی نویسنده می‌گوید دو نیروگاه جدیدالاحداث بوشهر در اولویت نیستند! این‌جاست که حتی فریاد سوفسطائیان یونانی نیز به هوا برمی خیزد. 
خب امروزه بهترین روش برای رفع کمبود برق، نیروگاه اتمی است چرا که تبدیل انرژی‌های پاک به برق شرایط و محدودیت‌های خاص خود را دارد که برای جهش سریع تولید برق نمی‌توان بر آن حساب کرد. از طرفی تولید برق با کمک نیروگاه اتمی سبب می‌شود کمتر از آب پشت سدها برای حرکت دادن توربین‌ها و تولید برق استفاده شود که این نیز تاثیر نیروگاه در زمینه آب است. نکته مهم‌تر اینکه نیروگاه‌های اتمی قابلیت شیرین کردن آب‌های شور را نیز دارند تا آن آب‌ها به داخل کشور منتقل و برای مصارف شرب و کشاورزی و صنعتی استفاده شوند. 
تخطئه پافشاری ایران بر اخذ تضمین در مذاکرات
روزنامه‌ای که از متهمان دو برابر شدن تعداد تحریم‌ها در دولت برجام است، پافشاری ایران بر گرفتن تضمین در مذاکرات را تخطئه کرد.
روزنامه «جمهوری اسلامی» در شماره روز پنج شنبه نوشت: «اگر ایران درباره شرط تضمین پافشاری کند، معلوم نیست چه زمانی توافق برجامی نهائی خواهد شد و آیا ایران می‌تواند از زمینه‌ای که برای فروش نفت و گاز به اروپای تشنه انرژی در آستانه فصل سرما بهره ‌برداری لازم را به عمل بیاورد یا این فرصت هم از دست خواهد رفت؟»
روزنامه‌های مدعی اصلاح‌طلبی به عنوان پیاده نظام رسانه‌ای و شبکه پادو و همکار غرب در ایران، لزوم توافقی بی‌چفت و بست و فاقد ضمانت مانند خسارت محض برجام را پمپاژ می‌کنند که دولت اوباما و کنگره آمریکا از همان هفته‌های اولیه پس از آغاز اجرا، بارها آن را پایمال کردند و سپس دولت ترامپ با اطمینان از عدم خروج دولت روحانی از برجام و بی‌هزینه بودن نقض آن، به شقیقه برجام شلیک کرد.
با وجود نقض عهد مکرر غرب در برجام، مراکز امنیتی و قضایی باید رد تخطئه ایران و تبرئه دشمن و تقلا برای دسترسی دادن آمریکا به مکانیسم ماشه توسط مدعیان اصلاحات را بگیرند و برخوردهای لازم را با این طیف انجام دهند.
رسانه‌های زنجیره‌ای مدعی اصلاحات در رویه‌ای خائنانه و خسارت بار همواره نقض عهد آمریکا و اروپا را توجیه کردند و به حریف پالس بدون هزینه بودن عهدشکنی دادند. اشرافیت غربگرا به جای اعتراض و اقدام متقابل نسبت به کارشکنی غرب، ایران را تخطئه می‌کرد و آنها را برای افزایش تحریم تشویق می‌کرد. روزنامه «جمهوری اسلامی» اخیرا نیز با وجود تصریح بر فقدان ضمانت تعهدات آمریکا، لزوم تسریع توافق را پمپاژ کرد.