kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۹۱۴۳
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳
در مراسم تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان با آرمان‌های امام راحل مطرح شد

آیت‌الله جنتی: باید در دانشگاه‌های ما کلاس «امام‌شناسی» تشکیل شود

اعضای هیات رئیسه و نمایندگان مجلس خبرگان  با حضور در حرم مطهر امام راحل با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.
 
 
 
 
به گزارش فارس، شرکت‌کنندگان در این مراسم با نثار تاج گل و قرائت فاتحه ضمن ادای احترام به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان‌های والای امام راحل، شهدا و رهبر معظم انقلاب عهدی دوباره بستند.
در این مراسم، آیت‌الله احمد جنتی، رئیس مجلس خبرگان با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) اسلام را زنده کرد، گفت: من واقعا نمی‌دانم اگر این امام نبود وضع اسلام و مسلمین چه می‌شد؛ شما هم قدری روی این مسأله فکر کنید که چه می‌شد. الحمدلله خداوند این عزت را به امت ما داد که این امام بزرگوار در رأس هدایت امت قرار گرفت و مردم توانستند از برکات وجودشان استفاده کنند. هرچه می‌توانیم از آثار ایشان استفاده کنیم و هرچه می‌توانیم از یادگارهای ایشان بهره‌مند شویم تا بتوانیم راه ایشان را ادامه بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) را می‌توانیم در ردیف انبیاء بنی اسرائیل بدانیم؛ البته انبیاء بنی‌اسرائیل درجات متفاوتی داشته‌اند و همگی در یک درجه نبوده‌اند، ولی اجمالا این درست است که همان روحیه تقوا و خداپرستی انبیاء بنی‌اسرائیل را در امام هم شاهد هستیم.
رئیس مجلس خبرگان افزود: نمی‌دانم بگویم ما در پیروی از راه ایشان مقصر هستیم یا نیستیم. امام نعمتی بود که خداوند به این ملت داد. منظور از «علماء امتی افضل من انبیاء بنی‌اسرائیل»، مسلما همه علما نبوده ولی در میان علمای این امت، افرادی در ردیف انبیاء بنی اسرائیل بوده‌اند. این سعادت و توفیقی بود که شامل حال ما هم شد که توانستیم حیات ایشان را درک و از برکات وجودشان استفاده کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجلس خبرگان، آیت‌الله جنتی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) اسلام را زنده کرد، اظهار داشت: واقعا اسلام در حال احتضار بود؛ یعنی طوری بود که حتی بعضی از مسلمانان هم تردید داشتند که این اسلام می‌تواند امت را اداره و مردم را هدایت کند یا دوره آن گذشته است. خیلی ها می‌گفتند دوره این گذشته و حالا دوره عقل و علم است و دوره وحی نیست و این حرف کفرآمیز را می‌زدند. الحمدلله اسلام به برکت امام خمینی(ره) زنده شده است.
از امام(ره) پرسیدم راه نجات ما چیست؟
وی افزود: در این تردید نداریم که راه ایشان راه انبیاء است. خداوند ان‌شاءالله توفیق بدهد که راه ایشان ادامه پیدا کند و ما هم پیرو باشیم. ایشان به «اخلاص» تأکید داشتند. من یک مرتبه هم از ایشان سؤال کردم راه نجات ما چیست، و ایشان فرمود، «اخلاص است». این اخلاص را باید در نظر داشت. ایشان خودش از مخلصین بود و به ما هم سفارش اخلاص می‌کرد.
رئیس مجلس خبرگان گفت: کمبود امروز بشر شناخت راه ایشان و طی کردن این راه است. امروز بشر چیزهای دیگر فراوان دارد و در علوم و فنون پیشرفت هایی کرده ولی اینها درد بشر را دوا نمی‌کند. علوم دانشگاهی چیزی نیست که درد انسان را دوا کند. درمان درد انسان‌ها همان چیزی است که انبیاء معرفی کرده اند و از انسان‌ها خواسته‌اند این راه را ادامه بدهند.
آیت‌الله جنتی تأکید کرد: آنچنان که امام به نسل ما معرفی شده، به نسل نو معرفی نشده است. در دانشگاه‌های ما باید کلاس «امام شناسی» تشکیل شود تا امام را مثل نسل اول بشناسند. ان‌شاءالله خداوند ما را هم توفیق بدهد که علاوه بر زبان، بتوانیم در عمل هم پیرو ایشان باشیم. امام مجسمه «أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» بود. باید ما هم سعی داشته باشیم «دشمن شناسی» و «دشمن‌ستیزی» کنیم و نسبت به دوستان «رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ» باشیم.
وی گفت: من توصیه می‌کنم علمای ما هرچه می‌توانند مردم را با این امام آشنا کنند. اگر کمبودی در جوانان باشد همین است؛ به دلیل اینکه امام «روح‌الله» و «روح‌افزا» بود؛ بنابراین باید به نسل دانشگاهی و نسل نو معرفی کنیم و بدانند اگر از مقام ایشان تجلیل می‌شود، از اول اسلام تا حالا ما عالم زیاد داشته‌ایم ولی این عالم بود که اسلام در حال احتضار را از این حالت بیرون آورد و زنده کرد. کشورهای دیگر خیلی از اسلام صحبت می‌کنند ولی راهشان با اسلام حقیقی فرق می‌کند.