kayhan.ir

کد خبر: ۲۴۸۲۶۹
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۷
عملیات اجرایی آب‌شیرین‌کن ۷۰ هزار مترمکعبی بوشهر آغاز شد 

اسلامی: تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در دستور کار قرار دارد

همزمان با گرامیداشت هفته دولت عملیات اجرایی آب‌شیرین‌کن ۷۰ هزار مترمکعبی بوشهر روز جمعه با حضور محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور آغاز شد.
 
 
 
 
معاون رئیس‌جمهور و رئیس‌ سازمان انرژی اتمی در حاشیه آئین آغاز عملیات اجرایی آب‌شیرین‌کن ۷۰ هزار مترمکعبی نیروگاه بوشهر در گفت وگو با خبرنگاران گفت: با توجه به اعلام آمادگی در استان بوشهر این 
۷۰ هزار مترمکعب آب‌شیرین‌کن به‌عنوان یکی از مطالبه‌های دیرینه مردم استان بوشهر ظرفیت‌سازی شد.
محمد اسلامی افزود: خدا را شاکر هستیم که با همت استاندار امروز این آرزو و مطالبه مردم این استان در نقطه آغاز قرار گرفت و با همتی که شد زمین تامین و طراحی‌های مقدماتی و پیش اجرا انجام و امروز این پروژه اجرایی شد. وی اظهار کرد: آب‌شیرین‌کن
۷۰ هزار مترمکعبی نیروگاه بوشهر باید در یک برنامه زمان‌بندی ۲ تا ۲.۵ ساله اجرا شود و تلاش می‌شود در کمتر از ۲ سال به اجرا درآید.
اسلامی افزود: حدود موضوع اصلی بحث این بوده که ما این مجتمع را به شبکه اصلی که می‌خواهد مصرف کند متصل کنیم جایی که انتخاب شده جایی است که می‌تواند از ظرفیت موجود بهره‌مند شود.
وی ادامه داد: مطلب دیگری که وجود دارد نیروگاه اتمی بوشهر در حال توسعه است و۲ واحد دیگر هم در دست اجرا داریم این اقدامات و تلاش‌ها در استان بوشهر ظرفیت بزرگی را برای امید‌آفرینی و بکار گیری تمام ظرفیت‌هایی که در بخش‌های گوناگون فنی و مهندسی و اجرایی می‌توانند نقش‌آفرینی کنند روز افزون در حال افزایش است و امید است برای مردم برق و آبی که حاصل می‌شود پربرکت و ماندگار باشد.
اسلامی گفت: با توجه به اینکه در آستانه ۱۲ شهریور سالروز شهادت رئیسعلی دلواری قرار داریم تصمیم مسئولان استانی بر این شد که این مجتمع به نام رئیسعلی دلواری نامگذاری شود.
وی با اشاره به اینکه خلیج‌فارس بیشترین ظرفیت آب‌شیرین‌کن را دارد ولی سهم ایران از این آب‌شیرین کن‌ها زیاد نیست گفت: کل ۱۰ هزار مگاوات جدید را در سواحل جنوبی پیش‌بینی کردیم و هرجا نیروگاه احداث کنیم غیر از برداشت آب از دریا را برای فرآیند داخل نیروگاه در دستور کار داریم و در کنار آن مجتمع آب‌شیرین‌کن احداث می‌شود که بتوانیم آب و برق را توام برای منطقه تحت پوشش تامین کنیم جایی که نیروگاه نصب و احداث می‌شود بایستی ظرفیت بهره‌برداری و مصرف بالا وجود داشته باشد.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس ‌سازمان انرژی اتمی افزود: بنابراین در جوار نیروگاه مکان‌هایی است که دارای ظرفیت‌های بزرگ صنعتی خواهد بود که نیازمند آب هستند و ما با این دیدگاه و رویکرد همزمان که به برق توجه می‌کنیم به آب هم توجه می‌کنیم.