کد خبر: ۲۴۵۵۷۵
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۸
فرمانده انتظامی تهران بزرگ:

طرح مقابله با بی‌حجابی و بدحجابی در اولویت کار پلیس پایتخت قرار دارد

 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: طرح مقابله با بی‌حجابی و بدحجابی در دستور کار پلیس پایتخت قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حسین رحیمی بیان داشت: حادثه غدیرخم نقطه عطفی در تاریخ اسلام است که اگر این اجحاف را در حق ولایت علی بن ابی طالب روا نمی‌داشتند به‌طور حتم تاریخ مسیر دیگری را می‌پیمود؛ مسیری که سعادت انسان‌ها را در پی داشت.
وی با اشاره به اجرای سلسله طرح‌های هدفمند و هوشمندانه پلیس پایتخت در راستای تامین و ارتقای امنیت شهروندان تهرانی، بیان داشت: در این راستا طرح رعد در حوزه همه کلانتری‌های پایتخت به منظور برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی به مرحله اجرا در می‌آید و در این طرح از ظرفیت و توانمندی همه کلانتری‌ها برای ارتقای امنیت و آرامش محله‌های پایتخت استفاده می‌شود. رحیمی با اشاره به انجام طرح‌های ارتقای امنیت ترافیکی پلیس راهور و طرح ساماندهی اماکن و اصناف، گفت: در سال‌های اخیر طرح اقتدار پلیس امنیت عمومی با محوریت برخورد مقتدرانه با اراذل و اوباش طراحی و اجرا شده است به‌گونه‌ای که امروز هیچ اراذل و اوباش بنام و شناخته شده‌ای در پایتخت نداریم و در حقیقت ابهت پوشالین آنان را در هم شکسته ایم.
رئیس‌پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه دشمنان به دنبال مقابله جدی با مسئله عفاف و حجاب و زدودن این مهم هستند، بیان داشت: با قدرت و تدبیر و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طرح برخورد با بی‌حجابی و بدحجابی در دستور کار قرار دارد.
رحیمی با تاکید بر اینکه با مظاهر علنی جرم و فساد توأمان برخورد خواهیم کرد، عنوان داشت: پلیس خود را در مقابل سلامت جامعه مسئول می‌داند و با هرگونه هنجارشکنی و قانون شکنی برابر قانون و مقررات مقابله و برخورد خواهد کرد.
وی با تاکید بر لزوم اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه و اینکه همه باید خود را در مقابل اجرای این فریضه مسئول بدانند، افزود: با قدرت و اقتدار در مقابل سارقان، قاچاقچیان، خرده‌فروشان و عمده‌فروشان مواد مخدر، اخلالگران بازار ارز در فضای حقیقی و مجازی و کسانی که عفت عمومی جامعه را به چالش می‌کشند با اقتدار ایستاده ایم و همواره از آمران به معروف و ناهیان از منکر دفاع همه‌جانبه داشته و خواهیم داشت.