اخبار ویژه
پیشنهاد جاسوس زندانی به رئیس جمهور!
یک دیپلمات سابق که به جرم جاسوسی برای آمریکا و اسرائیل در بند امنیتی زندان اوین دوران محکومیت خود را سپری میکند با گذاردن کلاه قضاوت بر سر خود در مقالهای اختصاصی که برای رسانه «العربیه» وابسته به دربار آل سعود، ارسال شده به رئیس جمهور کشورمان برای تقابل با مردم مشاوره داده است!
شاهین دادخواه، که برای چندمین بار متوالی از مسیر نامعلوم کانال ارتباطی خود را از زندان به تحریریه العربیه گشوده است، در یادداشت خود مینویسد: «ظاهراً آقای روحانی میخواهد کار را با آرامش و میانهروی و با حداقل هزینه پیش ببرد. اما طرف مقابل علایمی میفرستد مبنی بر اینکه این شیوه را نمیپذیرد(!) این نقطه همان جایی است که آقای روحانی باید یکی مرد جنگی را به هزار همراه محتاط ترجیح دهد تا بتواند راهی بگشاید. حریف وزن و اهمیت این مردان جنگی را به درستی تشخیص داده است اما برخی نزدیکان روحانی هنوز در این مورد تردید دارند و حتی گاهی از سر غفلت در زمین حریف بازی کرده این مردان جنگی را از آقای روحانی دور میکنند. آن هم به این بهانه که برای آقای روحانی هزینه درست میکنند. آنها این اصل بنیادین اقتصاد را فراموش کردهاند که هزینه بیشتر یعنی سود بیشتر»(!)
افراطیون بدسابقه، در حالی سعی دارند مسیرهای مضحک و در عین حال خطرناک خود را به رئیس جمهور قانونی کشور تحمیل کنند و او را به «جنگ» و تقابل با گروههای مختلف مردم اعم از منتقدین و حتی مخالفین سوق دهند که پیش از این با به کار بستن همین روشها کشور را در معرض بلوا و آشوب قرار داده و البته از سوی مردم نیز پاسخ محکم و رسواکنندهای دریافت کردهاند.
پیش از این هم در کشاکش ارائه پیشنهادات جنگی به رئیس دولت یازدهم، سعید حجاریان که سهم قابل توجهی در به افراط کشیده شدن دولت خاتمی داشت، گفته بود: «اگر نمایندگان برخلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل کنند و بعد آن وقت ببینند آیا مردم حوزههای انتخابیهشان آنها را به شهرشان راه میدهند؟ اگر این کار را بکنند مردم آنها را حتی به شهرهایشان راه نمیدهند. من معتقدم حتی اگر قرار باشد قانون اساسی عوض شود، باید شرایطی فراهم شود تا مانند بسیاری از کشورها، دولت بتواند مجلس را منحل کرده و انتخابات زودهنگام برگزار کند تا مردم مجدداً رأی دهند و سیستمی هماهنگ پدید آورند(!)»
مشخص نیست افرادی همچون شاهین دادخواه و سعید حجاریان که از بزرگ سرمایهگذاران مالباخته در عرصه سیاست سالهای اخیر محسوب میشوند با تمرکز بر کدام داشته تئوریک چنین پیشنهادات انحرافی همچون طرح «به توپ بستن مجلس» و «جنگ با ملت» را به دولت یازدهم ارائه میدهند.
نکته مهم دیگر شیوه دسترسی فردی چون شاهین دادخواه به تحریریه رسانه العربیه است! در شرایطی که نامبرده به جرم جاسوسی برای آمریکا و اسرائیل و در ذیل مواردی همچون ملاقات با رئیس سیا و وزیر صنایع رژیم صهیونیستی ایام محکومیت خود را در بند امنیتی زندان اوین سپری میکند به صورت مکرر مرتکب تخلفاتی مشابه در ارتباطگیری با رسانههای دشمن شده است.
رادیو فردا: نظام اسلامی که آلزایمر نگرفته است
سایت رادیو فردا - وابسته به سازمان سیا - در تحلیلی با اشاره به سوابق خاتمی به خصوص پس از انتخابات سال 88 تلاشگاه و بیگاه وی برای کسب جایگاه درون نظام جمهوری اسلامی را بیاثر دانسته و به وی توصیه کرده است مانند گذشته در کنار جنبش سبز (فتنه88) باقی بماند. سایت رادیو فردا نوشته است؛ با این پرونده سنگین، خاتمی نباید توقع داشته باشد برای بازگشت به قدرت چراغ سبز نشانش دهند.
این سایت، بخشهایی از مواضع، اظهارات و نامههای خاتمی در دوران فتنه را بازنشر داده و از جمله آورده است؛
«خاتمی در اظهارنظری تند حتی تاکید کرد: «اگر این فضای مسموم تبلیغاتی و امنیتی ادامه پیدا کند با توجه به آنچه انجام گرفت و یکطرفه اعلام شد باید بگوییم کودتای مخملین، علیه مردم و جمهوریت نظام صورت گرفته است.» ... او در اظهارنظر مهم دیگری، «برگزاری همهپرسی» توسط «نهادهای بیطرف» را «تنها راه برونرفت نظام از بحران» ارزیابی کرده بود. افزون بر اینها، خاتمی در نقدی معنادار که یادآور ارزیابی مشهور آیتالله منتظری بود، گفته بود: «مسائل غیرقانونی و غیرشرعی که در جریان بازداشتهای اخیر و سپس در زمان نگهداری زندانیان رخ داده نه تنها جمهوریت نظام را خدشهدار کرده، بلکه اسلامیت نظام را هم مورد تردید قرار داده است.» رئیس جمهور پیشین ایران همچنین در نامهای سرگشاده که همراه با تعدادی از شخصیتهای سیاسی خطاب به مراجع تقلید منتشر شد از «اشاعه بیدادگری در نظام جمهوری اسلامی» انتقاد، و به «برخوردهای خشونتبار و استفاده از شیوههای بازجویی» که به گفته او «یادآور دوران سیاه ستمشاهی است»، اعتراض کرده بود. خاتمی پس از انتخابات پرمسئله و ابهام ۱۳۸۸ مکرر به دیدار خانواده جانباختگان رویدادهای پس از انتخابات رفت؛ آنها را «شهید» خواند و تاکید کرد: «ایرانیان رشید هرگز از خواستهای بهحق خود دست بر نخواهند داشت.»»
نویسنده رادیو فردا پس از این به برخی تلاشهای خاتمی در یکی دو سال اخیر اشاره کرده و تاکید میکند نظام مواضع و رفتارهای پیشین خاتمی را فراموش نکرده و او نباید انتظار بازگشت به حاکمیت را داشته باشد و بهتر است در جای واقعی خود یعنی کنار فتنهگران سبز بماند.
گفتنی است این سایت وابسته به سازمان «سیا» در چندین جا از به اصطلاح تحلیل خود - و به روال همیشگی- به کیهان حمله کرده است و البته خود نیز اعتراف میکند که علت این همه خشم و عصبانیت مواضع کیهان در قبال جریان فتنه است.
اشپیگل: سردار سلیمانی طرحهای آمریکا را خنثی میکند
هفتهنامه اشپیگل در گزارشی به تشریح عملکرد سردار سلیمانی در مبارزه با داعش پرداخت.
این هفتهنامه آلمانی نوشت: سردار قاسم سلیمانی شخصیتی نیست که وقتی نیروهای خود را به نبرد میفرستد خود در خانه بماند. فرمانده 57 ساله سپاه قدس ایران میتواند به راحتی در پشت صحنه بماند اما ترجیح میدهد در خط مقدم حضور داشته باشد.
جدیدترین ماموریت سردار سلیمانی در شهر آمرلی در شمال عراق بود. وی با هلیکوپتر پروازهایی مخاطرهآمیز بر فراز مواضع داعش در شمال عراق داشت. این شهر کوچک با ساکنان شیعه ترکمنش در شمال عراق مدت دو ماه توسط تروریستهای داعش محاصره شده بود و آزادسازی این شهر از دست داعش یک موفقیت قابل توجه تحت فرماندهی قاسم سلیمانی بود.
جشن این آزادی در شهر آمرلی برگزار شد. سردار سلیمانی، مردی جسور، بیصبر و تحمل و بسیار بیپروا، بلندپرواز و باهوش و بسیار کاریزماتیک محسوب میشود. وی در جریان قیامها علیه رژیم شاهنشاهی در ایران به عنوان مردی جوان به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست.
اشپیگل اضافه میکند: مردم عراق نیز مانند مردم سوریه، سردار سلیمانی را به خوبی میشناسند. بعد از سقوط صدام حسین وی مدتهای طولانی در این کشور عملیاتهایی را اجرایی میکرد. سلیمانی بسیاری از نیروهای شیعه را آموزش داد که بعدها در دستگاه امنیتی عراق، در بخشهای اداری و سیاست وارد شدند.
این مطالب که از سوی یکی از مشهورترین نشریات آلمانی منتشر شده، نشان از قدرت و توانایی سردار بزرگ ایرانی و تاثیر او بر اوضاع منطقه دارد. در حالیکه آمریکاییها با صرف هزینههای هنگفت و لشگرکشی به منطقه، درصدد ایجاد نظم مورد نظر خود در کشورهای هدف بودند، لشگر قدس ایران به فرماندهی سردار سلیمانی، با خنثیسازی طرحهای آنها تاثیر قابل توجهی بر شکلگیری نیروهایی مشابه «نیروی مقاومت بسیج» در آن کشورها داشته است.
ایران با تیزبینی فرمانده مشهور خود و بدون نیاز به ائتلاف با هیچ کشوری، موفق به کنترل و سرکوب داعش در عراق و سوریه شده است. این همان موضوعی است که از چشم گزارشگر اشپیگل پنهان نمانده است.
شرکتهای چند ملیتی در آموزش و پرورش چه میکنند؟!
در حالی این روزها بحث بر سر اجرای قانون اساسی و مسئول اجرای آن باز هم بالا گرفته است، به نظر میرسد عدهای با سرگرم شدن به امور حاشیهای از بدیهیترین اصول قانون اساسی هم غفلت دارند!
با آنکه امر آموزش و پرورش نسل آیندهساز کشور از مهمترین امور و غفلت از آن بسیار نگرانکننده و خطرناک است، اما مشاهده میشود که در سایه همین غفلتها، پای شرکتهای خارجی هم به این کانون سرنوشتساز کشور باز شده است!
در تازهترین نمونه، شرکت سامسونگ تلاش برای تبدیل شدن به بازیگری فعال در عرصه اجتماعی- آموزشی کشورمان را در سایه غفلت و عدم نظارت مسئولان امر آغاز کرده است. بر همین اساس این شرکت از یک سال پیش تاکنون اقدام به تاسیس مرکز آموزشی ویژهای به نام «کودکان امید» برای خردسالان ایرانی نموده است. در این مرکز که همچون موارد مشابه خارجی با استفاده از ظرفیت اجتماعی برخی هنرمندان و خوانندگان مطرح، شروع به کار نموده، برند «سامسونگ» به عنوان نمادی آشکار از «پیشرفت و توسعه غربی» در ذیل کلاسهای آموزشی تکنولوژیک در اختیار کودکان قرار میگیرد.
اطلاعات رسمی منتشر شده از سوی شرکت سامسونگ حاکی از آن است که «کودکان امید» راهاندازی چهار کتابخانه گویا، 10 مرکز آموزشی هوشمند و یک آکادمی مهندسی را در سال جاری در دستور کار خود قرار داده است. این مجموعه که فعالیت خود را از یک سال پیش در ایران آغاز کرده است در فاز جدیدی از برنامههای خود، یک هنرپیشه ایرانی را بهعنوان سفیر کودکان امید معرفی کرده است.
این مرکز در ادامه تلاشهای شرکتهای چند ملیتی نفتی همچون شل، توتال، استات اویل و بسیاری از شرکتهای مجری نظام لیبرال سرمایهداری در جهان سوم تلاش برای تثبیت سیستم سرمایهداری و لیبرالیستی را در قالب برنامههایی به ظاهر آموزشی و مهارتی در دستور کار خود قرار داده است.
در این مسیر سامسونگ موفق به انعقاد قراردادی با سازمان فنی و حرفهای تهران نیز شده است!
معلوم نیست مسئولان آموزش و پرورش و دیگر متولیان امر، با تمسک به کدام قانون فرزندان بیگناه و معصوم کشورمان را در معرض آموزههای شرکتهای چند ملیتی قرار میدهند و کدام مرکز عالی بر محتوای آنچه به کودکان ما در این گونه مراکز آموخته میشود، نظارت دارد؟ دستگاههای نظارتی در کجای این داستان هستند و آیا قرار است آنقدر دیر خبردار شوند تا کار از کار گذشته و دیر شود؟ آیا شرکت تجاری و بازرگانی مثل سامسونگ که منطقاً باید بدنبال سود و بازگشت سرمایهاش باشد، با هدف خدمت به خلق چنین برنامهای را در ایران پیاده میکند!؟