کد خبر: ۲۴۰۴۵۹
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۷

اخبار کوتاه اجتماعی

 
 
 ایثارگران زیر ۶۵ سال 
به حج تمتع اعزام می‌شوند
ایرنا- مدیرکل امور ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایثارگرانی که در سال ۱۳۹۹ برای حج تمتع نام نویسی کرده‌اند و زیر ۶۵ سال سن دارند پس از اعلام سازمان حج و زیارت، به مدت یک هفته می‌توانند در کاروان‌هایی که توسط این سازمان معرفی می‌شود، ثبت‌نام کنند. به گفته حسینی، درخواست بنیاد شهید اعزام ۲ هزار و ۴۰۰ ایثارگر به این سفر معنوی است.
 افزایش ۳۶ درصدی اهدای خون در شب‌های قدر در پایتخت
مدیرکل انتقال خون استان تهران از افزایش ۳۶ درصدی مشارکت مردم استان تهران برای اهدای خون در لیالی قدر ۱۴۰۱ نسبت به وضعیت مشابه زمانی در سال گذشته خبر داد و گفت: شاهد مراجعه ۴ هزار و ۹۱۸ نفر به مراکز اهدای خون بودیم، افزود: از میان مراجعه کنندگان، ۳۹۷۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.
 پلیس حین زورگیری مسلحانه از راننده پراید سر رسید!
تسنیم- سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری تهران بزرگ گفت: روز یکشنبه عملیات کلانتری 161 ابوذر حین گشت‌زنی در محدوده استحفاظی خود به یک دستگاه پراید که در آن راننده و سرنشین در حال درگیری بودند، مشکوک شده و برای بررسی به خودرو مراجعه کردند. به محض مراجعه مأموران به خودرو، سرنشین از خودرو پیاده و متواری شد. مأموران سریعاً وارد عمل شده و در یک تعقیب‌وگریز متهم را زمین‌گیر و دستگیر کردند که راننده خودرو پراید عنوان کرد که متهم با سلاح کمری در حال زورگیری از وی بوده است که در بررسی اولیه از متهم یک قبضه سلاح کلت کمری کشف شد.
  خداحافظی شهر تهران با پسماندهای خطرناک خانگی با توزیع جعبه‌های ایمن 
فارس- معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه برای نخستین بار جعبه‌های ایمن ویژه پسماندهای خطرناک خانگی در بین خانوارهای تهرانی از طریق ۴۵۵ غرفه توزیع خواهد شد. گفت: هدف از مدیریت پسماند خطرناک عادی و جمع‌آوری مجزا و دفع آنها، جلوگیری از پراکندگی آلودگی و بهینه ‌سازی مدیریت پسماند در راستای توسعه پایدار، حفظ محیط زیست و ارتقای سلامت و ایمنی جامعه است این طرح از خرداد ماه سال جاری در سطح شهر اجرایی خواهد شد و این جعبه‌های ایمن مخصوص منازل، آرایشگاه‌ها و... تولید شده‌اند که در خلال اجرای طرح در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرند.
 نجات هفت نفر از آتش سوزی
 در ساختمان مسکونی
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از نجات هفت تن در پی وقوع حریق در پارکینگ یک ساختمان مسکونی خبر داد و گفت: این حریق در پارکینگ یک ساختمان مسکونی چهارطبقه در خیابان کریمخان، خیابان میرزای شیرازی رخ داد و دو دستگاه خودرو سواری شاسی بلند جک و ساندرو دچار حریق شده بودند. ملکی با بیان اینکه دود بسیار غلیظی طبقات را فرا گرفته بود افزود: آتش نشانان همزمان با خاموش کردن آتش به طبقات بالایی رفته و چندین نفر را به سطح پشت‌بام انتقال دادند و سپس از طریق ساختمان‌های مجاور به محل امن منتقل کردند. هفت نفر که 6 خانم و یک آقا بودند از ساختمان خارج شدند که همه دچار دودگرفتگی شده بودند و به عوامل اورژانس تحویل داده شدند.