کد خبر: ۲۳۹۶۲۸
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۴

معرفی چهره‌های سال هنر انقلاب در بخش پژوهش و نویسندگی(اخبار ادبی و هنری)

چهره‌های سال هنر انقلاب در بخش پژوهش و نویسندگی در هشتمین هفته هنر انقلاب معرفی شدند.

سجاد صفارهرندی، مدیر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری در این مراسم گفت: مرامنامه ما این است که فرآیند آفرینش و اثرگذاری هنری تمامیت نمی‌یابد مگر اینکه در ساحت نظر و اندیشه و دانش مورد تأمل قرار بگیرد و بیان نظری خود را بیابد.
وی افزود: به‌طور متقابل هنر نیز برای گشودن افق‌های جدید و نمایان ساختن راه‌های جدید بی‌نیاز از بهره‌گیری از اهالی دانش و اندیشه نیست. این محفل را نشانه‌ای از التفات خوب و درست به این پیوند و رابطه تلقی می‌کنیم و به روح شهید بزرگ سیدمرتضی آوینی درود می‌فرستیم.
در ادامه از چهره‌های سال هنر انقلاب در بخش پژوهش و نویسندگی تقدیر شد. کیانوش معتقدی به‌دلیل هنرگردانی و گردآوری نمایشگاه آینه در آینه (موزه هنر‌های معاصر) در بهمن و اسفند ۱۴۰۰ به‌عنوان چهره هنر انقلاب در بخش پژوهش شناخته و معرفی شد. سیده راضیه یاسینی نیز دومین فردی بود که به‌دلیل انجام پروژه پژوهشی «جریان‌شناسی اندیشه‌ای در مجلات فرهنگی هنری پس از انقلاب اسلامی ایران» مورد تقدیر قرار گرفت.محمدعلی رجبی دوانی نیز در ادامه مراسم به‌دلیل انتشار کتاب‌های تجسم حماسه و مشق خوبان و نیز پیشبرد کلان پروژه پژوهشی «هنر فطری» به‌عنوان چهره سال هنر انقلاب در حوزه پژوهش شناخته شد. محمدرضا آریافر به‌خاطر خلق رمان سه‌گانه نوجوان دفاع مقدس کسب عنوان‌های متعدد از جشنواره‌های معتبر ادبی از جمله کسب جایزه ادبی شهید حبیب غنی‌پور برای رمان «طوقی» و نامزد شدن دو کتاب «طوقی و زاغی» در نوزدهمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس در سال ۱۴۰۰، این جایزه را دریافت کرد. همچنین عبدالرحمن اونق به‌خاطر دریافت کسب مقام برگزیده دومین جشنواره شهید اندرزگو برای رمان «ماتی‌خان» نیز به‌عنوان چهره سال هنر انقلاب در میان نویسندگان شناخته و معرفی شد. در ادامه حسین قربانزاده به‌دلیل کسب جوایز متعددی که بابت رمان نوجوان متعهد و انقلابی، «رد انگشت‌های اصلی» کسب کرد از جمله داستان انقلاب و شهید اندرزگو مورد تقدیر قرار گرفت و دیگر چهره سال هنر انقلاب در بخش نویسندگی شد.