کد خبر: ۲۳۹۳۴۵
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۳

انتشار کتاب زندگی فرماندهی که رهبر انقلاب او را «شهید پیشرو» معرفی کردند(اخبار ادبی و هنری)

کتاب «آقاسعید»؛ برگ‌هایی از زندگی و زمانه شهید سیدمحمدسعید جعفری راهی بازار نشر شد.

 


در بخشی از مقدمه این کتاب به قلم نویسنده این‌طور می‎‌خوانیم: «مقام معظم رهبری در سفر به استان کرمانشاه، در مهر ۱۳۹۰، سه‌بار به شهید سیدمحمدسعید جعفری‌ اشاره کردند. از جمله؛ «شهید سیدمحمدسعید جعفری، شهید پیشرو و پیشتاز، با جمع رفقای خودش رفتند از پادگان لشکر سنندج دفاع کردند؛ فهمیدند که معنای این دفاع چیست؛ تسلط ضدانقلاب بر یک پادگان نظامی، معنایش چیست.» این‌اشاره مکرر به شهید سیدمحمدسعید جعفری، برای کرمانشاهی‌ها معنایی متفاوت داشت؛ معنایی بیش از تجلیل رهبر انقلاب از یکی از شهدای شاخص استان. آقاسعید تنها سی‌وشش روز پس از آغاز جنگ تحمیلی به شهادت رسید؛ اما عرصه فعالیت‌هایش قبل و بعد از انقلاب چندان گسترده بود و چنان بر فضای فرهنگی و اجتماعی و سیاسی کرمانشاه اثر گذاشت که حتی با گذشت چهل سال از شهادتش، همچنان در یک‌سو طرفدارانی جدی و در سوی دیگر مخالفانی سرسخت دارد. چنین شد که تصمیم گرفتیم برای شناخت و سپس معرفی او تلاشی آغاز کنیم.»
بنابر این گزارش، شهید سیدمحمدسعید جعفری، نخستین فرمانده سپاه غرب کشور، 4 آبان 1359 در منطقه قراویز سرپل ذهاب به شهادت رسید.
کتاب «آقاسعید»؛ خاطراتی از شهید سیدمحمدسعید جعفری که مصاحبه و تدوین آن برعهده محمدمهدی همتی و بهنام باقری بوده، در 662 صفحه، شمارگان 1000 نسخه توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است.