کد خبر: ۲۳۷۷۲۲
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۲

تمهیدات شهرداری شیراز برای ترافیک ایام نوروز

جلسه شورای ترافیک شهر شیراز با حضور دکتر محمدیان یزدی مدیرکل دفتر حمل‌ونقل ترافیک وزارت کشور، نمایندگانی از استانداری فارس و شورای ترافیک استان، پلیس راهور و جمعی از مدیران شهرداری شیراز برگزار شد.

 

شيراز- خبرنگار كيهان:
مهندس سید احسان اصنافی، شهردار شیراز در این خصوص گفت: تلاش داریم با درنظر گرفتن کلیه ابعاد و جنبه‌های مختلف، آماده پذیرایی و استقبال مطلوب از مسافران و گردشگران در ایام نوروز باشیم.
وی ادامه داد: یکی از نکات مهمی که در ایام نوروز برای آن برنامه‌ریزی داریم، ترافیک شهر شیراز است  که برای ساماندهی و بهبود عبور و مرور برای تعدادی از معابر سطح شهر باید طرح‌های ویژه‌ای را عملیاتی کنیم.
شهردار شیراز در توضیح محدودیت‌های ترافیکی شهر شیراز در نوروز 1401 تصریح کرد: اطراف مکان‌های شلوغ و پربازدید همچون حافظیه، سعدیه، دروازه قرآن و حرم مطهر شاهچراغ(ع) و مسیرهای پر تردد شهر نیاز به یکطرفه کردن، مسدود‌سازی و نصب تابلوهای راهنمایی است که این مهم  در دستورکار شورای ترافیک شهر شیراز است و مصوباتی نیز در این خصوص داشتیم.
مهندس اصنافی همچنین گفت: در اعمال محدودیت‌های ترافیکی در شهر نباید دید به گونه‌ای باشد که مردم را مجبور به تخلف کرده و به تخلف عادت دهیم.
وی در این جلسه بر ایمنی و ایمن ‌سازی مسیرها و معابر تاکید ویژه کرد.