کد خبر: ۲۳۶۸۴۷
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۱
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی:

هیچ نگرانی برای تأمین بنزین نوروزی وجود ندارد

 مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: با ذخایر مناسبی که در بخش بنزین داریم و تمهیداتی که ‌اندیشیده شده،هیچ‌گونه نگرانی برای تأمین بنزین نوروزی نداریم.
 
 
 
 
کرامت ویس کرمی، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون میانگین مصرف روزانه بنزین در کشور 86 میلیون لیتر بوده است. این عدد در مدت مشابه سال گذشته به طور متوسط 75 میلیون لیتر در روز بوده؛ یعنی نسبت به سال قبل، روزانه شاهد افزایش 11 میلیون لیتری مصرف بنزین در سال جاری بوده ایم.
وی ادامه داد: در مقطعی که محدودیت‌های ناشی از کرونا کم شده بود، مصرف بنزین بالای 90 میلیون لیتر در روز را نیز در سال جاری تجربه کردیم؛ در واقع روند مصرف بنزین خیلی به شرایط شیوع کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن، بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: روند مصرف بنزین در کشور به دلیل نزدیک شدن به ایام پایانی سال و ایام نوروز، روندی صعودی دارد؛ در ایام تعطیلات نوروزی اگر از بابت کرونا، محدودیتی وجود نداشته باشد، افزایش مصرف بنزین بیش از این ارقام خواهد بود و پیش‌بینی می‌کنیم در ایام نوروز 1401، روزانه 100 میلیون لیتر مصرف بنزین داشته باشیم.
ویس کرمی با بیان اینکه «ثبت میانگین مصرف بنزین به میزان بالای 100 میلیون لیتر در روز بستگی به میزان محدودیت‌های ناشی از کرونا دارد»، گفت: اگر محدویت‌ها نباشد و سفرهای نوروزی برقرار باشد، احتمال گذر متوسط مصرف بنزین از مرز 100 میلیون لیتر و ثبت مصارفی چون 105 و 110 میلیون لیتر در روز وجود دارد. وی یادآور شد: این آمادگی وجود دارد که اگر مصارف بالایی چون 110 میلیون لیتر در روز نیز در ایام نوروز داشتیم، با ذخایر مناسبی که در بخش بنزین داریم و همچنین تمهیداتی که‌اندیشیده شده، تولیدی که در پالایشگاه‌ها صورت می‌گیرد و زیرساخت‌هایی که در بخش نقل و انتقال سوخت داریم، هیچ‌گونه نگرانی برای تأمین بنزین نوروزی نداریم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: در سراسر کشور بالغ بر چهار هزار و 200 باب جایگاه عرضه سوخت مایع داریم، در کنار اینها، دو هزار و 500 تجهیز CNG را داریم؛ در واقع ما در کشور شش هزار و 700 باب جایگاه عرضه سوخت اعم از بنزین، گازوئیل و گاز طبیعی فشرده (CNG) داریم.
ویس کرمی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی ما این است که در ایام نوروز ترددها رونق داشته باشد و مردم مسافرت‌های نوروزی را داشته باشند؛ از این‌رو بحث نظارت بر فعالیت بدون نقص جایگاه‌ها بسیار مهم است و در دستور کار ما قرار دارد.
وی ادامه داد: نه تنها در بحث تولید و تأمین بنزین برای هموطنان مشکلی وجود ندارد، در بحث جایگاه‌های سوخت نیز هم از سوی مجموعه ما به عنوان متولی و ناظر عالی عرضه سوخت در کشور و هم از سمت خود جایگاه‌ها که بالغ بر شش هزار و 700 باب جایگاه هستند، این آمادگی را باید کسب کنیم تا نواقص و نارسایی‌های که وجود دارد را برطرف کنیم؛ از این رو برای ورود به تعطیلات نوروزی که معمولا از بیستم یا نهایتا بیست و پنجم اسفندماه آغاز می‌شود، کارهای معمول و اقدامات لازم را انجام 
خواهیم داد.