کد خبر: ۲۳۴۸۹۸
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۶

خواندنی از ورزش ایران

 

*انتخابات کمیته ملی المپیک قرار است ۱۷ اسفند برگزار شود. با توجه به اینکه اساسنامه کمیته ملی المپیک تغییرات زیادی داشته است از این رو آیین نامه برگزاری انتخابات هم باید مورد بازنگری قرار بگیرد چراکه آیین نامه قبلی کمیته ملی المپیک مربوط به سال ۹۲ است.در این میان نکته‌ای که وجود دارد این است در تبصره ۲ ماده ۶ اساسنامه آمده است: دستور العمل نحوه برگزاری انتخابات توسط هیات اجرایی پیشنهاد و پس از تایید کمیته بین‌المللی المپیک و تصویب مجمع عمومی قابل اجرا خواهد بود. کمیته ملی المپیک قرار است در اولین فرصت تدوین آیین نامه جدید را آغاز و سپس آن را برای کمیته بین‌المللی المپیک ارسال کند تا تاییدیه آن را بگیرد.
*ملی‌پوشان هندبال ایران در سومین دیدار خود از رقابت‌های هندبال قهرمانی مردان آسیا مقابل عربستان به میدان رفت. شاگردان مانوئل در پایان این دیدار با نتیجه ۲۴ بر ۲۰ مقابل عربستان پیروز شدند. تیم ملی هندبال ایران در مرحله مقدماتی در گروه B با هند، استرالیا و عربستان همگروه بود. ایران مقابل استرالیا‌، هند و عربستان به پیروزی رسید و تیم اول گروه خود شد. تیم‌ها دیروز استراحت داشتند و مسابقات در دور بعدی از امروز شنبه آغاز خواهد شد.
*همان طور که مدتی پیش حمید بنی تمیم سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خوزستان اعلام کرده بود به دنبال میزبانی از رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز هستند، با موافقت فدراسیون این میزبانی به خوزستان سپرده شد. بر این اساس خوزستان از هفتم تا دهم اسفندماه میزبان این رویداد بین‌المللی خواهد بود.
*در حالی که مجمع انتخاباتی فدراسیون بسکتبال چهارشنبه هفته آینده ۶ بهمن برگزار می‌شود، محمدرضا صالحیان، دبیر فدراسیون از سمت خود کناره‌گیری کرد. وی قرار بود در مجمع نیز دبیر باشد و باید دید با این شرایط دبیر مجمع چگونه انتخاب خواهد شد. در حال حاضر مهیار عسگریان سرپرستی فدراسیون را بر عهده‌دارد.
*محمد نصیری پیشکسوت وزنه برداری ایران به علت عارضه قلبی در بیمارستان بستری شد و هفته جاری نیز تحت عمل جراحی قرار گرفت. نصیری از مردم و اهالی ورزش درخواست کرد که به علت شیوع ویروس کرونا برای ملاقات او به بیمارستان مراجعه نکنند چون نمی‌خواهد برای کسی مشکلی ایجاد شود. او عنوان کرد که زود از بیمارستان مرخص می‌شود و نگرانش نباشند. دریچه میترال قلب نصیری مشکل داشت که در عملی سنگین این دریچه تعویض شد. نصیری سه مدال طلا، نقره و برنز المپیک را در کارنامه دارد.
*تیم‌های ملی کشتی آزاد ایران و آمریکا قرار است روز 23 بهمن ماه در آرلینگتون تگزاس مصاف دوستانه‌ای با هم داشته باشند و از این رویارویی با نام «مسابقه در بالپارک» یاد شده است.پیش از این اعلام شده بود که بعد از مسابقات قهرمانی کشور، با توجه به تغییر وزن چند تن از اعضای تیم ملی آزاد ایران در مسابقات جهانی 2021 اسلو، در مورد نفرات اعزامی به آمریکا تصمیم‌گیری خواهد شد. به این ترتیب شنیده می‌شود علیرضا سرلک در 57 کیلوگرم، مجید داستان در 61 کیلوگرم، رحمان عموزاد در 65 کیلوگرم، عرفان الهی در 70 کیلوگرم، یونس امامی در 74 کیلوگرم، محمد نخودی در 79 کیلوگرم، حسن یزدانی در 86 کیلوگرم، کامران قاسمپور در 92 کیلوگرم، مجتبی گلیج در 97 کیلوگرم و امیرحسین زارع در 125 کیلوگرم آزادکاران ایران در سفر به تگزاس خواهند بود.