خانه خلاقیت و نوآوری دانشآموزان افتتاح شد
به گزارش کیهان، خانه خلاقیت و نوآوری دانشآموزی آیندهسازان با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، حجتالاسلام والمسلمین حاجعلیاکبری نماینده رهبر انقلاب در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، پرویز کرمی دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق و حسین تاریخی دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان افتتاح و درهای این مجموعه با هدف تقویت و ارتقای مهارتهای شناختی و هوشهای چندگانه و با محوریت توسعه صنایع خلاق، امروز در خیابان قدس تهران به روی دانشآموزان پایتخت گشوده شد.
دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در این مراسم، گفت: این اتحادیه بهدنبال شناسایی نخبگان دانشآموزی است تا فضایی برای رشد آنها فراهم کند. یکی از موضوعاتی که بر آن تمرکز داریم، خلاقیت و نوآوری است. تنها داشتههایی که میتواند گرهگشای مشکلات و چالشهای کشور باشد. حسین تاریخی افزود: آموزش کشور نیازمند به کارگیری خلاقیتها است. در خانههای خلاق و نوآوری دانشآموزان باید با اعتماد به نفس بالا در عرصه علمی کشور ورود کنند. اعتماد به نوجوانان و جوانان آینده کشور را میسازد.
تغییر در فرهنگ آموزش جامعه
نیازمند عزم جدی است
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و نماینده رهبر انقلاب در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ایجاد تغییر در فرهنگ آموزشی کشور نیازمند یک همت مضاعف و مبارزهای جدی است، گفت: خانههای خلاق و نوآوری میتوانند زمینهساز این تحولات باشند. دانشآموزان هم یکی از مهمترین سربازان این راه و مسیر هستند.
حجتالاسلام محمدجواد حاجعلیاکبری افزود: برای تحقق این موضوع نیاز داریم زیرساختهای انسانی و فرهنگی آن را فراهم کنیم. ایجاد این خانهها میتواند به تحقق این امر کمک کند. استفاده از توان دانشآموزان و انجمنهای اسلامی دانشآموزی در این راه کمککننده خواهد بود.
وی اظهار داشت: این اتفاق مبارک را به فال نیک میگیریم و همه توان خود را برای توسعه این فرهنگ ارزشمند به کار خواهیم بست. با تلاش مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و عزم وزیر جدید آموزش و پرورش برای تغییر در نظام آموزشی، امیدواریم اتفاقات خوبی در این زمینه بیفتد و شاهد تغییرات مهمیدر این حوزه باشیم.
تنها راه سعادت دانشآموزان
از دانشگاه و کنکور نمیگذرد
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری نیز در این مراسم گفت: مشکلات کشور فرهنگی است و برای موفق شدن در مسیر توسعه، در ابتدا باید فرهنگ کشور تغییر پیدا کند و اصلاح شود.در حال حاضر فرهنگ در این ساختار اشتباه به دانشآموزان تزریق میشود و استخدام یکی از بزرگترین خیانتهایی است که به دانشآموزان میکنیم و جلوی نوآوری و خلاقیت آنها را میگیرد.
سورنا ستاری تأکید کرد: کارمند بودن بد نیست، اما تفکر و فرهنگی که روی سیستم کارمندی سوار میشود نیازمند اصلاح است تا از سرخوردگی افراد جلوگیری شود.
ستاری افزود: به این افتخار کنند که کارآفرین باشند و در محیط اطراف خود بتوانند تأثیرگذاری داشته باشند و ساختاری که همه چیز در نمره امتحانی خلاصه شود غلط است.
وی با بیان اینکه تغییر چنین ساختارهایی نیاز به لشکر دارد و مبارز ساختن کاری است که چند سال زمان میبرد و کار یک روز و دو روز نیست، گفت: در خانههای خلاقیت و نوآوری میخواهیم به دانشآموزان یاد بدهیم که دلیلی ندارد متکی به این و آن باشد و خودشان میتوانند تأثیرگذار باشند و تغییر ایجاد کنند.