کد خبر: ۲۳۲۷۸۱
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۲

آمار جانباختگان ریزش ساختمان در تبریز به 5 نفر رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: آمار جانباختگان حادثه ریزش ساختمان در خیابان عباسی تبریز به پنج نفر رسید.


عصر روز سه شنبه یک ساختمان مسکونی چهار طبقه در خیابان عباسی تبریز بر اثر انفجار گاز ریزش کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی در این خصوص در گفت‌ و گو با ایرنا با اشاره به اینکه آمار جانباختگان حادثه ریزش ساختمان در خیابان عباسی تبریز به پنج نفر رسید، افزود: در این حادثه ۱۵ نفر مصدوم شده بودند که از این تعداد ۱۱ نفر پس از دریافت کمک‌های درمانی از بیمارستان ترخیص شده و چهار نفر همچنان بستری هستند.
محمدباقر هنربر با بیان اینکه در طبقه پایین این ساختمان چهار طبقه یک واحد صافکاری فعالیت می‌کرد و انفجار گاز موجب ریزش این ساختمان شده است، ادامه داد: دلیل اصلی این حادثه همچنان در دست بررسی است.
انفجاری دیگر در تبریز موجب تخریب چهار ساختمان شد
همچنین مدیرروابط عمومی آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از حادثه‌ای دیگر در این شهر خبر داد و گفت: انفجار گاز در یک منزل مسکونی در منطقه حکم آباد تبریز موجب تخریب چهار ساختمان شد. سیامک نوروزی در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: این انفجار دیروز رخ داد که به دلیل شدت انفجار سه ساختمان همجوار این منزل مسکونی نیز تخریب شدند و چند ساختمان دیگر نیز آسیب جزیی دیدند. وی با اشاره به اینکه منازل تخریب شده تک واحدی هستند، خاطرنشان کرد: عوامل آتش‌نشانی در صحنه حادثه حضور دارند و آوار برداری و امداد رسانی ادامه دارد. سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی نیز به ایرنا گفت: به دو مصدوم حادثه که صدمات جزیی دیده بودند، به صورت سرپایی امداد رسانی شده است ضمن اینکه کارشناسان اورژانس در محل حادثه تا اتمام آواربرداری حضور دارند.