کد خبر: ۲۳۲۱۶۹
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۶
آمریکا

اعلام وضعیت اضطراری به دنبال طوفان‌های مرگبار

در پی طوفان و گردبادهای مرگبار اخیر در چند ایالت آمریکا که حداقل 88 نفر را به کام مرگ کشانده، رئیس‌جمهور این کشور در ایالت‌های تنسی و ایلینوی وضعیت اضطراری اعلام کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس، «جو بایدن» روز دوشنبه در ایالت‌های تنسی و ایلینوی طوفان‌زده وضعیت اضطراری اعلام کرد. بر اساس این بیانیه، اقدامات اضطراری، از جمله کمک مستقیم با ۷۵ درصد بودجه فدرال ارائه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، فرماندار تنسی خواستار کمک اضطراری فدرال برای ۹ شهرستانی که بیشترین آسیب را از گردبادها دیده‌اند، شده است. «بیل لی» همچنین طوفان و گردباد اخیر را ویران‌کننده‌ترین طوفانی توصیف کرد که این ایالت در طول تاریخ خود شاهد آن بوده است.
طوفان و گردبادهای اخیر ایالت‌های مختلف آمریکا از جمله کنتاکی، تنسی، ایلینوی و آرکانزاس را در‌نور‌دید و به قطع برق بیش از ۲۰۰ هزار نفر در ایالت‌های تنسی و کنتاکی منجر شد.