وزیر بهداشت:
نیمی از بیمارستانهای کشور فرسودهاند
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فرسوده بودن قریب 50 درصد از بیمارستانهای موجود در کشور که بیش از 50 سال عمر دارند، خبر داد.
«سیدحسن قاضیزاده هاشمی» دیروز در حاشیه آیین افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان افزود: این بیمارستانها ممکن است به ظاهر سالم باشند اما تاسیسات آنها نیاز به بازسازی دارند و حتی هزینه کردن برای بازسازی آنها شاید مقرون به صرفه هم نباشد.
وی از اجرای طرح بازسازی بیمارستانها در کشور خبر داد و گفت: تاکنون قریب 24 درصد از این طرح انجام شده است و با اختصاص شش هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای این طرح امیدواریم ظرف هفت تا هشت ماه آینده بقیه 75 درصد را در این طرح قرار دهیم.
وی با بیان اینکه تا پایان سال قریب 28 بیمارستان توسط وزارت راه و شهرسازی در کشور تحویل وزارت بهداشت میشود، با اشاره به اختصاص اعتبار برای تامین و رفع کمبود تجهیزات بیمارستانها اظهار داشت: در این بخش با مشارکت 20 تیم تمام بیمارستانهای کشور بررسی و از طریق بخش خصوصی خریداری و تامین میشود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کمبود پرستار در بخش بهداشت و درمان در کشور را بالا دانست و گفت: مقرر شده است پرستارانی که درحال گذراندن طرح هستند با دریافتهای منطقی از دیدگاه دولت به کار خود ادامه دهند و از طرف دیگر هشت هزار دانشجوی دورههای پایانی را میتوان در بیمارستانها جذب کرد.
قاضیزاده هاشمی از مجلس شورای اسلامی خواست برای تشویق خیرین جهت مشارکت بیشتر در حوزه بهداشت و درمان گامهای مناسبی بردارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هدفگیری بسته بهداشت در طرح جامع ارتقای سلامت کشور را روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر اعلام کرد.
قاضیزادههاشمی در دامغان گفت: در قالب اجرای این طرح، قرار است بین دو هزار و 500 تا سه هزار پزشک تامین شود که در قالب این بسته اجرای طرح پزشک خانواده در شهرهای با جمعیت زیر 25 هزار نفر کامل میشود.
وی افزود: اجرای این بسته از دو ماه پیش، با فراهم شدن زیرساختها آغاز شده است. وی ادامه داد: هدف بسته بهداشت در طرح جامع ارتقای سلامت، در اختیار قرار دادن دارو، واکسن، مکملهای غذایی و تامین پزشک است.
وی افزود: مشوقهایی برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت پیشبینی شده است که در آینده نزدیک اعلام میشود.
به گزارش ایرنا: دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بهعنوان دومین دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد در کشور، روز جمعه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد. این دانشکده که از مهر ماه سال جاری با پذیرش30 دانشجو فعالیت خود را آغاز میکند. بالغ بر 100 میلیارد ریال برای ساخت دانشکده هزینه شده است.