استقبال اساتید از تعطیلی کلاسهای بیکیفیت آموزش موسیقی(اخبار ادبی و هنری)
بازنگری در کلاسهای آموزش موسیقی فرهنگسراها که در چندماه گذشته توسط سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران صورت گرفت، تبدیل شد به یکی از مهمترین بحثهای فرهنگی و مهمترین بحث موسیقی کشور، موضوعی که با واکنشهای تند شبهروشنفکران نیز روبهرو شد.
به گزارش رجانیوز، در این میان رسانههای جریان شبکه روشنفکری تلاش کردند تعطیلی کلاسهای موسیقی در فرهنگسراها را به گونهای متفاوت تعبیر کنند، و این در حالی بود که در این مدت شهاب مرادی و مدیران زیرمجموعه سازمان فرهنگی و هنری دلیل این اقدام را کیفیت پایین کلاسها، بازنگری در کیفیت کلاسها، اساتید، چارچوبهای تدریس موسیقی در فرهنگسراها و همچنین وضعیت اخلاقی این کلاسها عنوان میکردند.
استاد «احمدعلی راغب» - موسیقیدان برجسته و خالق آثاری چون «آمریکا ننگ به نیرنگ تو»،«نغمه توحید»، «نغمه اتحاد» و «سرود خوشآمدی امام»- پیرامون وضعیت فعلی آموزشگاههای موسیقی توضیح داد: متاسفانه برخی از مراکز به نام موسیقی تاسیس میشوند ولی به جای کار در این زمینه تبدیل به یک پاتوق برای حضور جوانان هستند. خانوادهها هم بعد ازمدتی میبینند فرزندشان چیزی از موسیقی فرا نگرفته و این درحالی است که هزینه فراوانی صرف آموزش فرزندشان کردهاند.
وی در باره اقدام اخیر شهرداری عنوان کرد: این اقدام در راستای نظارت بیشتر است و این نظارت باید وجود داشته باشد. سالهای قبل این سختگیریها وجود داشت و حتی طرز لباس پوشیدن اساتید موسیقی هم زیر ذرهبین بود. الآن هم اگر کنترل سفت و سخت وجود داشت، موسیقی در بین خانوادهها بدنام نمیشد.
استاد «محمد گلریز» -خواننده آثاری انقلابی چون «برخیزید»، «ای شهید مطهر»، «خجسته باد این پیروزی» و ...- هم گفت:متاسفانه اکنون نظارت خاصی بر کلاسهای موسیقی وجود ندارد و برخی از موضوعات غیراخلاقی در کلاسها اتفاق میافتد. ما اگر به موسیقی به عنوان یک کار فرهنگی نگاه کنیم، دیگر این اتفاقات غیراخلاقی رخ نمیدهد.