کد خبر: ۲۲۷۲۶۹
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸

انتخابات مهم آسیا پیش روی تکواندوی ایران و پولادگر

انتخابات اتحادیه تکواندو آسیا در حالی امروز برگزار خواهد شد که نتیجه آن برای آینده مدیریتی رئیس‌فدراسیون تکواندوی ایران اهمیت فوق‌العاده حیاتی دارد.

انتخابات فدراسیون جهانی تکواندو امروز یکشنبه به صورت آنلاین و در پست‌های رئیس، اعضای هیئت اجرایی و حسابرس برگزار خواهد شد. برای پست ریاست «چانگ وون چو» رئیس‌فعلی تنها نامزدی است که ثبت‌نام کرده و در چهار سال آینده نیز سکان هدایت تکواندو جهان در دستان وی خواهد بود.
این انتخابات برای پولادگر اهمیت فوق‌العاده حیاتی نسبت به دوره‌های گذشته دارد. طبق اساسنامه جدید انتخابات فدراسیون‌های ورزشی نفراتی که سه دوره یا بیشتر مسئولیت فدراسیون‌ها را برعهده داشته‌اند، تنها در صورتی می‌توانند دوباره ثبت‌نام کنند که در نهاد بین‌المللی آن رشته ورزشی مسئولیت داشته باشند. تبصره‌ای که از سوی برخی مدیران وزارت ورزش برای ماندن خودشان در ورزش در این اساسنامه جای گرفت. به عبارت ساده‌تر مجوز حضور رئیس‌دیرپای فدراسیون تکواندو که بیش از ۲۵ سال با عناوینی چون رئیس‌و نایب‌رئیس‌مسئولیت تکواندو کشور را برعهده داشته برای ثبت‌نام دوباره در انتخابات فدراسیون، اخذ آرای لازم در انتخابات ۱۸ مهرماه برای تصدی پست نایب‌رئیسی آسیاست. البته که با ارتباط خوبی که پولادگر با «کی سوک لی» رئیس‌اتحادیه آسیا دارد و مهم‌تر از آن نقش تعیین‌کننده «شین چال کانگ» سرمربی پیشین تیم ملی و رئیس‌افتخاری کمیته فنی احتمال انتخاب وی بالاست. دیروز خبرگزاری مهر در گزارشی مدعی شد پولادگر یکی از گزینه‌های وزیر ورزش برای حضور در مسئولیت معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای این وزارتخانه است و حل شدن معادله حضورش در فدراسیون تکواندو یا جدایی از این فدراسیون در این حضور تاثیرگذار خواهد بود.