kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۶۸۸۵
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۵

صداوسیما در انتظار آینده بهتر(اخبار ادبی و هنری)

رئیس جدید سازمان صداوسیما در حالی منصوب شد که به اعتقاد کارشناسان، این سازمان نیازمند ارتقا و اعتلا درجهت آرمان‌های انقلابی است.


«دانشگاه عمومی» چکیده‌ای از مسئولیت و مأموریت صداوسیما در کلام بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضرت امام(ره) است. همان‌طور که در حکم رهبر معظم انقلاب نیز بر «ارتقای سطح آگاهی و معرفت عمومی»، «هدایت فرهنگی»، «تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی»، «پراکندن امید و نشاط» و «ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی» به‌عنوان اولویت‌های کاری رسانه ملی در دوره جدید تأکید شده است. تحول‌خواهی، نکته‌ای است که در اولین اظهارنظر رئیس صداوسیما دیده می‌شود. جبلی پس از انتصاب به ریاست رسانه ملی تأکید کرد: صداوسیما به‌عنوان مصداق واقعی رسانه مردمی، رسانه کسانی خواهد بود که صدایشان به جایی نمی‌رسد.
وی گفت: تمام ظرفیت‌های ملی باید مورد استفاده قرار بگیرد و به‌ویژه نخبگان جوان در برنامه تحولی دوره جدید صدا و سیما نقش محوری خواهند داشت.
دو کارشناس رسانه نیز معتقدند که صداوسیما با حضور مدیر جدید باید با تغییر و تحولاتی همراه شود. از جمله نادر طالب‌زاده اظهار داشت: امیدوارم آقای جبلی استفاده از کارگردان‌های جدید و کسانی که فیلم‌های نیمه‌بلند ساخته‌اند که خود ما در جریان آنها بوده‌ایم را در دستور کار قرار دهد. کسانی که بلدند و ساختار سینمایی را می‌شناسند و دوره دیده‌اند و فیلم‌هایشان تثبیت شده آنها را بیاورند و از آنها استفاده کنند. چرا مدام همه چیز تکرار می‌شود؟ این بخش‌ها موضوعاتی است که حتماً باید تغییر کرده و عوض بشود، به‌نظر من تلویزیون باید عوض شده و زیر و رو شود.
وی به فارس گفت: خوشبختانه آقای جبلی مدیری دقیق و دلسوز است که هرجا کار کرده، توانمندی خود را نشان داده است و امیدوارم در سمت جدید نیز از مشاوران قوی و مستقل بهره ببرد.
محمد صوفی دبیر شورای نظارت بر صداوسیما نیز به تسنیم گفت: چالش فعلی صداوسیما چالش محتوا و مخاطب است. حتماً بایستی رئیس جدید رسانه ملّی در راستای افزایش ضریب مخاطب قدم بردارد؛ به تعبیری مخاطب‌آفرینی و خلقِ مخاطب کند.