kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۵۵۴۴
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۵
نگاهی به دیروزنامه‌های زنجیره‌ای / ثبت‌نام و تزریق واکسن کرونا رکورد شکست

واکسیناسیون شتاب گرفت مدعیان اصلاحات روزه سکوت گرفتند!

 

سرویس سیاسی ـ
جماعت تحریف‌گر مدعی اصلاحات که به جای عذرخواهی از مردم بابت تحریم دارو توسط آمریکا و اروپا که خوش بینی و اعتماد به آنها را ترویج می‌کرد، طلبکار است و همسو با خونخواران ملت، با تزریق یأس به مردم و منفی‌بافی مدعی است چرا واکسن نمی‌خرید! در شرایط افزایش واردات واکسن و شکسته شدن رکورد واکسیناسیون روزانه روزه سکوت گرفته و جهش مقابله با کرونا را به روی خود نمی‌آورد!
با همت و تلاش شبانه روزی دولت با انگیزه و انقلابی، مبارزه با ویروس تاجدار چه در زمینه واکسیناسیون و چه در عرصه تأمین واکسن شتاب قابل توجهی یافته است. وزارت بهداشت روز چهارشنبه در اطلاعیه‌ای از رکوردزنی واکسیناسیون روزانه خبر داد و افزود: «تا‌کنون ۲۰ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۳۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۰ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۵۶ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۳۱ میلیون و ۴۵۰ هزار و ۶۹۴ دُز رسید.
وزارت بهداشت همچنین خاطرنشان کرد: در شبانه‌روز گذشته یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد که این بالاترین میزان تزریق روزانه واکسن از ابتدای واکسیناسیون عمومی تاکنون است.
بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در جلسه بررسی روند اجرای گام پنجم طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که با حضور سردار سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه و سردار سلیمانی رئیس‌سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، با بیان اینکه واکسن یک راه موثر و مفید در کنترل بیماری است، بیان داشت: در شروع کار دولت با نظر رئیس‌جمهور و معاون اول تلاش وسیعی شد که بتوانیم روی این موضوع کار کنیم و با تلاش شبانه‌روزی و از کانال‌های مختلف که از وزارت امور خارجه، راه و... تشکر می‌کنیم، با تلاش جمعی و شبانه‌روزی که انجام شد، در مدت کوتاهی شاهد ورود مقدار زیادی واکسن از کشورهای مختلف به داخل هستیم. در حال حاضر نزدیک به ۲۱ میلیون دُز واکسن دپو داریم که در انبارمان موجود است. پنج‌شنبه 18 شهریور هم ۸ میلیون دُز وارد می‌شود و یکشنبه ۱۰ میلیون دُز وارد می‌شود و تا پایان این ماه ۴۰ میلیون دُز واکسن و شاید هم تا ۵۰ میلیون دِز در اختیار داریم و از این نظر خیالمان راحت است. از طرفی مراکز تولید واکسن مان مانند برکت، سیناژن، فخرا، پاستور و رازی هم تایید شدند.
اوصاف فوق نمایانگر وقوع جهش در مقابله با کرونا با انجام 2 اقدام اساسی است؛ یکی شکسته شدن رکورد واکسیناسیون روزانه (یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۴۴۰ دُز واکسن) و دیگری افزایش تأمین و واردات واکسن و سرعت در این امر.
این در حالی است که تا چند هفته قبل، آمار روزانه واکسیناسیون، پانصد تا ششصد هزار دُز در روز بود. که حتی چند روزی، روند کاهشی پیدا کرد. از سوی دیگر، اعلام تعطیلی شش روزه در دولت روحانی بدون منع سفر، موجب افزایش ابتلا ها و فوتی ها شد. در چنین فضایی بود که رسانه‌ها و روزنامه‌های مدعی اصلاحات فاز پمپاژ یأس را مجددا کلید زدند. بی‌صداقتی با مردم و عملگی دشمن در جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی توسط مدعیان اصلاح‌طلبی را اینجا باید مشاهده کرد که همین طیف با آن یأس‌پراکنی، جهش مقابله با کرونا با رکوردزنی واکسیناسیون و افزایش واردات واکسن را ضریب نمی‌دهد.
آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ایران هستند و عادت کرده‌اند مسائل اولویت‌دار را به حاشیه بکشانند و مسائل اصلی را فرعی جا بزنند. توپخانه‌ رسانه‌ای این طیف در همین راستا، بر ناکامی‌های دشمن سرپوش و عصا زیر بغل آن می‌گذارد و به سوی امید مردم شلیک می‌کند. همان جماعتی که غرب غیر قابل اعتماد را بزک کرد، منجی اقتصادی جا زد و با سوزاندن فرصت‌ها و معطل گذاشتن ظرفیت‌ها پای وعده‌های سرخرمن دشمن، خسارات سنگینی به کشور وارد کرد. همان آمریکا و اروپایی که مدعیان اصلاحات، خوش بینی و اعتماد به آنها را ترویج کردند، حتی دارو را تحریم کردند و این طیف به‌جای عذرخواهی از ملت، قیافه طلبکار به خود می‌گیرد، می‌گوید چرا واکسن نمی‌خرید! و حالا افزایش واردات واکسن را به روی خود نمی‌آورد و روزه سکوت می‌گیرد.
این جماعت هر زمان که همه باید متحد و از موضع طلبکاری،‌ گریبان آمریکا را بابت عدم رفع تحریم و افزایش گستاخی می‌گرفتند، به تبرئه اروپا و آمریکا اقدام کردند.
آنها بارقه‌های امیدی را که تشکیل دولت انقلابی پدید آورده می‌بینند و با اطمینان از رسوایی بابت بی‌تدبیری و همسویی با دشمن طی 8 سال گذشته در پی خدمت خالصانه انقلابیون، به منفی‌بافی، تحریف‌گری و تزریق نا‌امیدی دست‌یازیده‌اند و ابزار دست بدخواهانی هستند که اکبر گنجی اصلاح‌طلب فراری، درباره‌شان اعتراف کرد: ما کارمندان دولت‌های راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی ‌بخش پروپاگاندای دولت ‌ترامپ، جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشت‌‌افکنی است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولت‌‌‌های راست افراطی هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدید‌ترین تحریم‌‌‌های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم.
رویکرد سیاست خارجی در دولت سیزدهم، بدهکاران برجام را به تقلا انداخته است
روزنامه آرمان در شماره روز پنج شنبه مطلبی نوشت: «تغییر و تحولات دولت در ایران، به تعویق افتادن مذاکره و همچنین سیاستی که دولت جدید در پیش خواهد گرفت به نوعی تقلا را در قدرت‌های غربی دامن زده برای اینکه ایران مجددا به پای میز مذاکره برگردد... ایران بازیگری نیست که خواهان به نتیجه نرسیدن گفت وگو‌های مرتبط با لغو تحریم‌ها باشد بلکه این آمریکایی‌ها هستند که باید رویه خود را تغییر دهند و مجددا به نص صریح برجام بازگردند.»
این روزنامه اصلاح‌طلب در ادامه نوشت: «اگر چه کشورهای غربی نمی‌خواهند متهم شوند که میز مذاکره را ترک می‌کنند ولی در عین حال باید توجه داشته باشیم که ایران هم در توقف روند مذاکرات صحبت نکرده و همچنان اعلام کرده که به ادامه مذاکرات البته با شرایط جدیدی تمایل دارد. برخلاف اینکه برخی حس می‌کنند اظهارات مقامات اروپایی و آمریکایی هشدار یا تهدید است به نظر می‌رسد که آنها تا حد زیادی خودشان از اینکه ایران ممکن است رویه دیگری در مذاکرات آتی در پیش بگیرد، هراسناک شده‌اند و به همین دلیل تقلا می‌کنند که سریع‌تر روند مذاکرات شروع شود.»
روزنامه آرمان در ادامه آورده است: «در دولت پیشین اولویت اصلی مساله برجام بود ولی دولت جدید تاکید می‌کند که برجام صرفا یکی از موضوعات سیاست خارجی ما است و توسعه روابط با همسایگان و گسترش و تقویت نگاه به شرق دوپایه دیگر روابط خارجی را شکل می‌دهد. بنابراین نگاه جدید به همسایگان و حتی شرق می‌تواند توازنی در سیاست خارجی ایران به وجود بیاورد.»
حمایت ما از روحانی اشتباه بود!
روزنامه آفتاب یزد در یادداشتی نوشت: «چند ماه قبل از انتخابات تصمیم داشتم این متن را بنویسم اما هر بار منصرف‌تر از قبل جرأت نوشتن را نداشتم ولی امروز به بهانه تصویر و دلنوشته‌ای که آقای مهدی ابطحی از آقای مهدی کروبی منتشر کرد با این مضمون که حمایت ما از آقای روحانی اشتباه بود عزمم را برای نوشتن جزم کردم.»
در این مطلب آمده است: «اصلاحات ... برای نجات خود از غرق‌شدگی سیاسی و به اعتبار ریشه‌های مهری که با شعار اصلاحات در دل مردم کاشته بود تنها برای ماندن و نفس کشیدن در این بازی قدرت دست به دامن هر حزب و گروهی شد و زندگی در دامنه احزاب دیگر را به مردن در قله افتخار ترجیح داد و... در هر انتخابات چه مجلس چه ریاست جمهوری به علت نداشتن مهره، اصلاحات از نامزدهای احزاب دیگر حمایت کرد تا شاید نام اصلاحات زنده بماند... غافل از اینکه مردم اعمال و نتیجه کار این افراد را به پای حزب خواهند نوشت. حمایت چشم‌بسته حزب از افراد تشنه قدرت بجای تشنه خدمت افرادی را روی کار آورد که تیشه بر ریشه اصلاحات زدند.» اصلاح‌طلبان 8 سال با شعارهای پرطمطراق از روحانی حمایت کردند و حالا که دیدند از دولت او آبی گرم نشده و سوء تدبیر و ناکارآمدی دولت موردحمایتشان، امیدها را ناامید کرده و کشور را در بحران‌های اقتصادی فرو برده است، به خاطره گویی و نقل‌قول لیدرهای خود روی آورده و بی‌آنکه از ملت ایران عذرخواهی کنند و مطالبات اجتماعی بر زمین‌مانده را پیگیری کنند، می‌گویند «حمایت ما از آقای روحانی اشتباه بود!»
اصلاح‌­طلبان و ماجرای ریخت ­و پاش طلا و ارز!
روزنامه شرق در شماره روز پنج‌شنبه خود به قلم مصطفی هاشمی‌طبا نوشت: «بنگاه اقتصادی «ایران» [منظور نویسنده مجموعه چیزهایی است که اقتصاد ایران را شکل می‌دهد] باید هر سال بر سرمایه‌اش بیفزاید، نه آنکه سرمایه‌اش دستخوش تاراج شود.»
این نوشتار در ادامه ضمن اشاره به نشستی که رئیسی در زمانی که رئیس‌جمهور منتخب بود با دعوت از اقتصاددان‌ها برای شنیدن نظرات آنها شکل داد، افزوده است: «جای تأمل دارد در نشستی چنین با‌اهمیت که اقتصاددانان باید اصول کلی و راه‌حل‌های کلی را به رئیس‌جمهور منتخب ارائه دهند، نوعا به ذکر مشکلات و احیانا به ذکر برخی پیشنهادها پرداخته بودند. اینک که حدود دو ماه از تاریخ نشست یادشده می‌گذرد، گروه اقتصادی ریاست‌جمهوری متشکل از شش نفر با مسئولیت معاون اول ریاست‌جمهوری تشکیل شده است. سوابق همه شش نفر نشان می‌دهد که با وجود داشتن عنوان تحصیلی، فاقد تجربه بنگاه‌داری و چشیدن طعم دخل و خرج و سود و زیان هستند و اندیشه‌شان از مباحث، نظریه‌ها، آرزوها و پیشنهادهای مختلف مالامال است. اینکه این شش نفر و شخص رئیس‌جمهور به اقتصاد ایران چگونه نگاه می‌کنند، بسیار مهم است...»
وقتی سطرهای فوق را می‌خوانیم ناخودآگاه به یاد چوب حراج زدن دولت قبل به منابع ارز و طلا می‌افتیم. در آن روزگار اصلاح‌طلبان تصویر جهانگیری را با لباس «سوپرمن» در صفحات نخست روزنامه‌هایشان منتشر کرده و می‌خواستند اینگونه وانمود کنند که یک اصلاح‌طلب (جهانگیری) در قامت نجات دهنده ظاهر شده است.
حالا واکنش آن روزهای اصلاح‌طلبان را که چوب حراج زدن به منابع ارز و طلای کشور را ستودند با مواضع این روزهای آنها مقایسه کنید که با دولتی که تنها چند روز است مستقر شده از باب تزریق ناامیدی وارد می‌شوند. می‌توان به وضوح در این مورد ارجح بودن قبیله‌گرایی را بر منافع ملت در نزد اصلاح‌طلبان دید.
بخشنامه‌های متضاد دولت روحانی
به شدت فعالان اقتصادی را گرفتار می‌کرد
روزنامه ایران در شماره روز پنج‌شنبه طی گفت‌وگو با عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران آورده است: «در سال های اخیر ما شاهد تصمیم‌های متناقض دستگاه‌های اقتصادی بودیم، به گونه‌ای که وزارت اقتصاد، وزارت صمت و بانک مرکزی بخشنامه هایی را ابلاغ می کردند که عملا با تصمیم یک وزارتخانه در تضاد بود و این امر به شدت فعالان اقتصادی را گرفتار می کرد. عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: اگر بین دستگاه‌‌های اقتصادی چون وزارتخانه های صمت، کشاورزی، اقتصاد و بانک مرکزی هماهنگی های لازم ایجاد شود می‌توان شاهد رفع موانع تولید بود؛ موانعی که بر سر راه تولید قرار گرفته توسط یک دستگاه و سازمان حل نمی‌شود.»
تمام مشکلات اقتصاد و تولید یک‌شبه حل نمی‌شود
وی با بیان اینکه هماهنگی و همراهی وزارتخانه و دستگاه‌های اقتصادی باعث می‌شود مشکلات اقتصادی حل شود، خاطرنشان کرد: «قرار نیست یک شبه تمام مشکلات اقتصاد و تولید توسط دولت سیزدهم حل شود، اما قطعا می‌توان به نتایج خوبی دست یافت چرا که چند اتفاق مهم در جریان اقتصادی کشور رخ داده است؛ یک آنکه دیگر مانند گذشته با تشدید تحریم ها روبه رو نیستیم و از سویی دولت جدید تازه نفس است و می تواند با انرژی بیشتری کار کند.»