kayhan.ir

کد خبر: ۲۲۴۴۵۸
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۳

آخرین اخبار از پارالمپیک 2020

 

نعمتی: رقابت با حریف چینی سخت و دشوار خواهد بود
زهرا نعمتی کماندار پارالمپیکی ایران در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو گفت: ابتدا باید بگویم رقابت‌ها در شرایط
آب و هوایی بسیار گرم و شرجی در حال برگزاری است و نمی‌توانم بگویم که شرایط برای همه یکسان است چون نمایندگان دیگر کشورها پوشش بانوان ایرانی را ندارند. در این دوره از بازی‌ها تمامی حریفان با حداکثر توان خود حضور پیدا کرده‌اند و رقابت‌های دشواری پیش روی ما قرار دارد. با این حال ما اینجا هستیم برای اینکه بهترین عملکرد را داشته باشیم. نعمتی در ادامه گفت: در این دوره از بازی‌ها، هم رقیب ایتالیایی من که با وی در لندن رقابت کردم و هم رقیب چینی (وو چونیان) که با او در ریو مسابقه دادم، در توکیو حضور پیدا کرده‌اند. با این حال احساس می‌کنم رقابت اصلی من با رقیب چینی باشد.
رحیمی: حریفان سختی دارم ولی همه تلاشم را می‌کنم
نماینده ایران در ماده ریکرو انفرادی بازی‌های پارالمپیک توکیو بعد از شکست رکورد بازی‌ها از عزم بالای خود برای کسب مدال صحبت کرد. رحیمی گفت: سطح مسابقه بالا بود و من هم مثل همیشه سعی کردم تا بهترین عملکرد را داشته باشم تا بتوانم برای کشورم افتخارآفرین باشم. امیدوارم بتوانم در مسابقات پیش رو نتایج بهتری را کسب کنم و باعث بالا رفتن پرچم کشورم شوم. رحیمی در مورد شانس کسب مدال در این بازی‌ها گفت: همه سعی و توان مان را می‌گذاریم ولی خب حریفان هم تلاش می‌کنند و کار سختی داریم. با این وجود تلاش می‌کنیم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم.
رکورد منحصر به‌فرد سوارکار بریتانیایی
لی پیرسون سوارکار 47 ساله بریتانیایی در جریان روز دوم از بازی‌های پارالمپیک 2020 توکیو موفق به کسب مدال طلا شد تا نقش مهمی در صعود کاروان بریتانیا به رده دوم داشته باشد.این سوارکار که ششمین حضورش در پارالمپیک را تجربه می‌کند، تاکنون توانسته 12 طلا، 2 نقره و یک برنز در تاریخ این بازی‌ها به نام خود ثبت کند. 3 طلا در 2000 سیدنی،
3 طلا در 2004 آتن، 3 طلا در 2008 پکن، یک طلا و یک نقره و یک برنز در 2012 لندن، یک طلا و یک نقره در 2016 ریو و یک طلا نیز تاکنون در 2020 توکیو، مدال‌هایی بوده که پیرسون به دست آورده است. وی همچنین بیش از 30 مدال نیز در سطح مسابقات جهانی، پارالمپیک و قهرمانی اروپا در رشته پارا سوارکاری کسب کرده است.
جعفری اولین مدال آور ایران لقب گرفت
امیر جعفری موفق شد مدال نقره دسته ۶۵ کیلوگرم وزنه‌برداری پارالمپیک را از آن خود کند تا اولین مدال‌آور کاروان ایران نام گیرد. رقابت‌های دسته منهای ۶۵ کیلوگرم وزنه برداری پارالمپیک توکیو دیروز در سالن توکیو اینترنشنال فوروم برگزار شد. در این دسته، ۱۰ ورزشکار از کشورهای مختلف جهان حضور داشتند و امیر جعفری نیز نماینده کشورمان روی تخته بود. در پایان رقابت این دسته، لیو لی از چین با رکورد ۱۹۸ به مدال طلا رسید. امیر جعفری با ۱۹۵ کیلو روی سکوی دوم رفت و بتیر حصینه از الجزایر با ۱۹۲ سوم شد.با این مدال جعفری، نخستین مدال کاروان اعزامی کسب شد. بر مبنای ارزیابی کمیته ملی پارالمپیک، جعفری مدعی مدال برنز بود که با عملکردی بهتر، مدال نقره را به دست آورد. در حاشیه این مسابقات، محمد ترباش از اردن در حرکت اول که ۱۲۰ کیلوگرم را درخواست کرده بود، مصدوم شد و نتوانست به رقابت ادامه دهد و کناره‌گیری کرد.
جعفری: امیدوارم مردم کشورم این مدال را از من بپذیرند
امیر جعفری بعد از کسب مدال نقره در وزنه برداری پارالمپیک توکیو اظهار داشت: خیلی خوشحالم که با این مدال، کاروان ایران وارد جدول مدال‌های پارالمپیک شد. خیلی دوست داشتم این مدال طلا باشد و تلاشم را هم کردم. امیدوارم مردم کشورم این مدال را از من بپذیرند. وی در خصوص اینکه چرا نتوانست در مهار وزنه‌های دوم و سوم موفق عمل کند، تاکید کرد: کار من طبق پیش‌بینی جلو نرفت. این جزوی از شرایط مسابقه است و نتوانستم وزنه‌ها را ثبت کنم. وزنه بردار پارالمپیکی وزن منهای 65 کیلوگرم ایران درباره اینکه با کسب مدال نقره بالاتر از پیش‌بینی‌های کمیته ملی پارالمپیک ظاهر شده است، گفت: در
هفت، هشت ماه گذشته فشار مضاعفی به خودم وارد کردم برای اینکه بتوانم این جایگاه را تغییر بدهم. حتی می‌توانست این مدال خوشرنگ‌تر باشد ولی همین که توانستم این جایگاه را ارتقا بدهم و این مدال را به نام ایران بگیرم، خوشحالم. جعفری درباره حریفانش در این دسته یادآور شد: حریف چینی را به خوبی می‌شناختم. او قهرمان سه دوره پارالمپیک است و این چهارمین مدال او است. می‌دانستم او چه وزنه‌ای را می‌تواند ثبت کند و شرایط مسابقه به گونه‌ای پیش رفت که الان به نقره قانع هستم.
ورزشکاران نابینا چگونه رنگ مدال را تشخیص می‌دهند؟
بیش از ۴ هزار ورزشکار در بازی‌های پارالمپیک توکیو حضور دارند که برای کسب مدال تلاش می‌کنند. این بازی‌ها علاوه‌بر اینکه یک رقابت محسوب می‌شود دارای سنت و شیوه خاصی است. سؤالی که ممکن است برای خیلی‌ها پیش بیاید این است که ورزشکاران نابینایی که در بازی‌ها شرکت می‌کنند، چگونه می‌توانند تشخیص دهند که به کدام یک از آنها مدال داده‌اند؟ چطور آنها می‌توانند تشخیص دهند چه مدالی را کسب کرده‌اند؟ طراحی مدال‌های بازی‌های پارالمپیک توکیو به گونه‌ای است که با خط بریل روی مدال‌های بازی‌های امسال عبارت «توکیو 2020» نوشته شده است. طراحی مدال دارای یک نقوش سنتی ژاپنی است که توسط وب سایت رسمی توصیف شده که بازی‌های پارالمپیک را منبع یک باد تازه در سراسر جهان و همچنین تجربه مشترکی که قلب‌ها و ذهن‌های مختلف را به هم متصل می‌کند، نشان می‌دهد.
کهتری: رحیمی مثل سایر اهالی خوزستان جنگنده و سختکوش است
مجید کهتری پس از پایان کار کمانداران کشورمان در رقابت‌های روز سوم بازی‌های پارالمپیک 2020 توکیو گفت: بچه‌ها در رقابت نوبت دوم خیلی خوب بودند. تا یک مرحله به پایان رقابت کامپوند، رمضان بیابانی اول بود و علی سینا منشازاده سوم که در پایان آنها به عناوین دوم و چهارم دست یافتند.وی با تمجید ویژه از عملکرد غلامرضا رحیمی خاطرنشان کرد: رحیمی عنوان‌دار پارالمپیک است و به همین خاطر روی او فشار زیادی بود. رحیمی تا اواسط کار نفر ششم یا هفتم بود، اما در تیرهای آخر جنگید، نفر اول شد و رکورد پارالمپیک را شکست. رحیمی بچه دزفول است و به گرما عادت دارد. او همچون دیگر اهالی خوزستان جنگنده و سختکوش است، اما انصافاً اینجا هوای خیلی گرم و شرجی بود و هم او و هم بیابانی و منشازاده رقابت سخت و دشواری داشتند. کهتری عنوان کرد: امیدوارم در پایان مسابقات تیراندازی با کمان بازی‌های پارالمپیک 2020 بهترین نتایج را کسب کنیم و آنچه که مردم از ما انتظار دارند، به دست بیاوریم.
رقابت ورزشکاران در دما و رطوبت وحشتناک
سومین روز از بازی‌های پارالمپیک 2020 توکیو در حالی به پایان رسید که ورزشکاران دارای معلولیت، شرایط سختی را به لحاظ آب و هوایی تجربه می‌کنند. دمای هوا در شهر توکیو به 35 درجه رسیده و رطوبت نیز 80 درصد است. همین مسئله باعث سختی فراوان رقابت شده است؛ به‌طوریکه یک دونده از تیم کمیته پارالمپیک روسیه در حالی که 50 متر تا خط پایان در مسابقه دوی 5 هزار متر فاصله داشت، دچار گرمازدگی شد و از مسیر بیرون رفت تا از رسیدن به خط پایان باز بماند.