سفارت اسرائیل در بحرین 11 سال است که دایر است
رسانههای رژیم صهیونیستی اقرار کردند، سفارت این رژیم در بحرین از ۱۱ سال پیش دایر بوده اما به صورت محرمانه و در قالب یک شرکت تجاری فعالیت داشته و از گذرنامههای خارجی استفاده میکرده است.
رژیم صهیونیستی سال گذشته با کمک رئیسجمهور وقت آمریکا سیرک مضحکی با هدف «دستاورد سازی برای ترامپ» به راهانداخت تا شاید در انتخابات ریاست جمهوری به کمک او بیاید. در این سیرک، رژیم صهیونیستی با سرو صدای زیاد از امضای توافقنامه «عادی سازی روابط با کشورهای عربی» خبر داد. این کشورها عبارتند از امارات، بحرین، سودان و مراکش. اما انتشار برخی گزارشها و سندها نشان دهنده
این است که این توافقنامه صرفا آشکار سازی روابطی قدیمی بین این کشورها با رژیم صهیونیستی بوده و رژیمهای کوچک، ضعیف و مرتجع عربی از چند دهه قبل روابط خود را به شکلهای مختلف با این آغاز کردهاند.
ایسنا در این باره به نقل از شبکه عبری آی24 نوشته، منابع صهیونیستی گفتهاند، نمایندگی دیپلماتیک محرمانه این رژیم از 11 سال پیش در بحرین دایر بوده است. این وبسایت حتی نوشته، خبر مذکور را منابعی از دو طرف بحرین و رژیم صهیونیستی تایید کردهاند و وجود این سفارت محرمانه از طریق اسناد مربوط به هیئت شرکتهای بحرینی نیز قابل تایید است. وبسایت آی24 در ادامه اعلام کرده: «مسئولان گفتند، نمایندگی دیپلماتیک اسرائیل در منامه تحت پوشش یک شرکت تجاری در حوزه جذب سرمایهگذاری فعالیت داشت». وجود این نمایندگی مشروط به ممنوعیت انتشار به مدت ۱۱ سال بود اما اکنون این جزئیات و تماسهای دیپلماتیک که در پشت صحنه انجام شده فاش شده است.
طبق این گزارش، تماسها برای افتتاح نمایندگی محرمانه رژیم صهیونیستی در منامه در سال ۲۰۰۷ و پس از ملاقاتهای محرمانه تزیپی لیونی، وزیر خارجه وقت رژیم صهیونیستی با احمد بن خلیفه، همتای بحرینیاش شروع شد و پس از دو سال قطر در ۲۰۰۹ روابط خود را با تلآویو قطع کرد و بسته شدن نمایندگی این رژیم در دوحه به بحرینیها این اجازه را داد که برای افتتاح نمایندگی تلآویو در منامه چراغ سبز نشان دهند. در سال ۲۰۰۹ چند ماه پس از اینکه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی شد، شرکت «مرکز توسعه بینالمللی» در لیست شرکتهای بحرینی ثبت شد و در حوزه بازاریابی تجاری و جذب سرمایهگذاری در بحرین شروع به فعالیت کرد و پوششی برای نمایندگی رژیم صهیونیستی در منامه شد. شرکت مرکز توسعه بینالمللی خود را به عنوان ارائه دهنده
خدمات به مشتریان در اروپا و آمریکا که مایل به ورود به بازارهای غیر نفتی بحرین هستند، عرضه میکند. در دفترهای این شرکت در منامه دیپلماتهای صهیونیستی وابسته به وزارت امور خارجه آن با گذرنامه خارجی مشغول به کار هستند و در طول این سالها به عنوان تاجر در بحرین فعالیت داشتهاند.
وبسایت واللا مدعی است، تعداد کمی از مسئولان بحرین از وجود این شرکت خبر دارند و در طول این ۱۱ سال مسئولان شرکت، قراردادهای تجاری با شرکتهای صهیونیستی در بحرین بستهاند. درواقع از این شرکت به عنوان کانال مخفی ارتباطی میان بحرین و رژیم صهیونیستی استفاده شده و از اصلیترین مسئولان بحرین در این کانال ارتباطی وزیر خارجه این کشور و تعدادی از مشاوران نزدیک وی هستند.
واللا این را هم اضافه کرده که هنگامی که تلآویو پس از امضای توافقنامه عادی سازی روابط خواستار افتتاح سفارت رژیم صهیونیستی در منامه شد، مقامات وزارت خارجه تاکید کردند که قصد دارند از زیرساختهای موجود در 11 سال گذشته برای احداث سفارتخانه در بحرین استفاده کنند. یک مسئول صهیونیستی در این رابطه گفته: «عملا آنچه انجام خواهد شد تعویض سر در سفارت است».
اهمیت مرتجعین عرب
برای صهیونیستها
از سوی دیگر، ایدی کوهن روزنامهنگار صهیونیست در صفحه توئیتر خود از سقوط برخی حکام عرب ابراز نگرانی کرد. او نوشت: «ای مردم عرب باور کنید ما در اسرائیل از سقوط برخی حاکمان عربی بیش از سقوط اسرائیل میترسیم. قسم به خدای موسی وهارون که راست میگویم».کوهن در ادامه پاسخ کاربرانی که نوشته بودند نام حکام مد نظر خود را بگوید، سکوت کرد. برخی کاربران نیز نوشتهاند که رژیم صهیونیستی حق دارد که از سقوط حاکمان عرب تحت امر خود نگران باشد، چرا که با فروپاشی برخی رژیمهای عربی، دیوار امنیتی صهیونیستها نیز فروخواهد پاشید.
ایدی کوهن همچنین در توئیت دیگری مدعی شده برخی کشورهای عربی از جمله موریتانی، تونس، لیبی، سودان و جیبوتی و گروه «شورای انتقالی جنوب یمن» که داعیه جداییطلبی دارند به زودی با رژیم صهیونیستی سازش خواهند کرد!