کد خبر: ۲۲۴۰۸۶
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۴
پنج شنبه شب گذشته اتفاق افتاد

انهدام 22 موشک از 24 موشک رژیم صهیونیستی از سوی پدافند هوایی سوریه

بنابر اعلام ارتش روسیه، پدافند هوایی سوریه، ۲۲ فروند از ۲۴ فروند موشکی را که جنگنده‌های صهیونیست در حمله اخیر به دمشق پرتاب کرده بودند، سرنگون کرده است.
سوریه که تا حدود زیادی از شر تروریست‌های تکفیری رهایی یافته، توانسته با تقویت سیستم پدافند هوایی خود، حملات گاه و بیگاه رژیم صهیونیستی به مواضعش را هم به خوبی مهار کند. در همین رابطه ارتش روسیه جمعه اعلام کرد نیرو‌های دفاع هوایی سوریه، ۲۲ فروند موشکی را که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در زمان حمله هوایی به اهدافی در سوریه شلیک کرده بودند، سرنگون کردند. به گفته دریادار «والدیم کولیت»، رئیس‌مرکز آشتی نظامی روسیه:« 6 فروند جت جنگی اسرائیلی پنجشنبه شب تأسیساتی را در استان‌های دمشق و حمص از حریم هوایی لبنان هدف قرار‌دادند... واحد‌های دفاع هوایی سوریه، ۲۲ فروند از
۲۴ فروند موشکی(91 درصد) را که هواپیما‌های جنگی اسرائیلی پرتاب کرده بودند، با استفاده از سامانه‌های دفاع هوایی پانتسیر اس و بوک-ام ۲ که روسیه عرضه کرده است، سرنگون کردند».
رژیم صهیونیستی که به ندرت درباره عملیات نظامی خود در سوریه اظهار نظر می‌کند هنوز واکنشی نشان نداده است. کولیت پس از آن این سخنان را بیان کرد که سانا، خبرگزاری دولتی سوریه اعلام کرد واحد‌های دفاع هوایی سوریه به حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حومه دمشق و استان حمص در مرکز این کشور پاسخ دادند. بر اساس گزارش‌های رسمی، این حملات تلفاتی نداشت، اما یک گروه ناظر جنگ مستقر در انگلیس روز جمعه اعلام کرد هشت غیرنظامی در این حملات کشته شدند. در پی این حمله «دیدبان حقوق بشر سوریه» (وابسته به معارضان) مدعی شد که دست‌کم چهار عضو حزب‌الله در حمله مذکور به شهادت رسیده‌اند و پس از آن رسانه‌های مختلف این خبر را بازتاب دادند. گروه اطلاع‌رسانی «الاعلام‌الحربی» شاخه لبنان خبر مذکور را تکذیب و اعلام کرد نیروهای مقاومت در اماکنی که هدف گرفته شده، حضور نداشته‌اند.
رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ داخلی سوریه علاوه‌بر حمایت از تروریست‌های تکفیری، صد‌ها حمله هوایی در داخل خاک این کشور انجام داده که پاسخ‌های آن را در مناطق دیگری دریافت کرده است!