کد خبر: ۲۲۳۳۷۳
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۵
همزمان با آغاز به کار شوراهای جدید در شهرهای مختلف کشور

مراسم تحلیف اعضای شورای ششم شهر تهران برگزار شد

 

همزمان با آغاز به کار ششمین دوره شوراهای شهر در سراسر کشور، اعضای شورای ششم شهر تهران نیز با برگزاری مراسم تحلیف، اولین جلسه رسمی خود را برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم تحلیف و آغاز به کار ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، روز پنجشنبه با حضور اعضای جدید شورای شهر تهران و انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران، محسن‌هاشمی رفسنجانی رئیس‌سابق شورای شهر تهران، حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی نماینده مردم تهران در مجلس، عیسی فرهادی فرماندار تهران، حسین توکلی فرماندار شهرستان ری، سید مهدی ساداتی فرماندار شهرستان شمیرانات و پیروز حناچی شهردار تهران برگزار شد.
انتخاب رسمی رئیس‌
و نایب‌رئیس‌شورای شهر تهران
مهدی چمران عضو شورای ششم شهر تهران در پایان مراسم تحلیف در جمع خبرنگاران اظهارداشت: پس از مراسم تحلیف انتخابات هیئت‌رئیسه برگزار شد و رئیس، نایب‌رئیس‌و دو منشی هیئت‌رئیسه شورای شهر تهران مشخص شدند که به ترتیب بنده و پرویز سروری به عنوان رئیس‌و نایب‌رئیس‌و جعفر شربیانی و سوده نجفی به عنوان منشی‌های اعضای هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.
انتخاب رسمی شهردار تهران
در صحن شورای شهر انجام می‌شود
در حالی که شامگاه چهارشنبه خبرهایی از انتخاب علیرضا زاکانی به عنوان شهردار جدید تهران در نشست غیررسمی اعضای جدید شورای شهر مطرح شد، چمران درخصوص فرآیند انتخاب شهردار تهران گفت: کارها و مطالعات لازم انجام شده است و در جلسه قانونی در این زمینه در صحن تصمیم گیری خواهیم کرد و در رابطه با این مسئله رأی گیری و تصمیم گیری خواهد شد.
شورای ششم
نگاه سیاسی به شهر ندارد
نایب‌رئیس‌جدید شورای اسلامی شهر تهران نیز درخصوص حواشی رخ داده درباره انتخاب شهردار تهران به خبرگزاری گفت: متأسفانه بعد از رأی‌گیری استمزاجی برای شهردار تهران شاهد بودیم که یک لیست مجهول منتشر شد و دلالت بر این داشت که شورای ششم شهر تهران به دو دسته انقلابی و غیر انقلابی تبدیل شده است و افرادی که به فلان کاندید رأی‌ داده‌اند انقلابی و عده‌ای هم که به کاندید دیگری رأی دادند غیر انقلابی هستند.
پرویز سروری ادامه داد: من فکر می‌کنم که جریانی به دنبال انشقاق در شورای شهر است و می‌خواهند که انسجام را برهم زنند. لیست شورای ششم شهر تهران یک لیست کاملاً انقلابی است.
سروری افزود: جالب است در لیستی که منتشر کردند و عده‌ای را غیرانقلابی عنوان کرده‌اند اسم مهدی چمران رئیس‌شورای شهر تهران هم آمده است، این در حالی است که چمران سال‌ها عمرش را در مجاهدت، ایثار و جهاد گذاشته است و اینکه اعضای شورای شهر را دسته‌بندی کرده‌اند یک بداخلاقی است. وی تأکید کرد: نقطه قوت شورای شهر را منفی جلوه می‌کنند، با اینکه شورای ششم شهر تهران از یک فهرست بوده‌اند اما یک شورای قبرستانی نیست و در این شورا تفاوت و تضارب آرا وجود دارد.
نایب‌رئیس‌شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: تلاش ما این بود که فردی شایسته‌تر را انتخاب کنیم، رقابت نزدیک بود و در نهایت به جمع‌بندی رسیدیم و من یقین دارم که شورای ششم شهر تهران با انسجام، اقتدار و تضارب افکار به سمت جلو حرکت می‌کند و قطعاً موفق خواهیم شد.
سروری با اشاره به موضوع انتخاب هیئت‌رئیسه در جلسه تحلیف شورای ششم گفت:‌ در این جلسه با توافق همه دوستان اعضای هیئت‌رئیسه با آرای بالایی انتخاب شدند و یک جلسه بی‌حاشیه و منسجم بود و افراد بسیار هماهنگ و هم‌افزا حرکت کردند و این نشان می‌دهد که هم‌فکری، هم‌افزایی و انسجام در شورا وجود دارد.
استعفای حناچی
پیروز حناچی شهردار تهران پس از برگزاری مراسم تحلیف اعضای شورای شهر تهران که در صحن علنی بهشت برگزار شد، استعفای خود را به صورت کتبی به شورای ششم شهر تهران اعلام کرد.
گفتنی است، همزمان با آغاز رسمی شورای ششم شهر تهران، در بسیاری از شهرها نیز شوراهای جدید آغاز به کار کردند.