کد خبر: ۲۲۳۱۸۵
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۳

پایان همکاری آلکنو و والیبال ایران

طبق اخبار دریافت شده قرارداد آلکنو که برای دو تورنمنت لیگ ملت‌ها و المپیک بسته شده بود دیگر تمدید نخواهد شد.

والیبال ایران که در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و با افتخار آفرینی و بردهایش علاقه‌مندان بیشتری نیز پیدا کرده تلخ‌ترین روزهای دهه اخیر خود را سپری می‌کند. شاید دلیل نتیجه نگرفتن ایران را بشود در یک سالی که تیم ملی سرمربی نداشت جست و جو کرد و در فاصله کوتاهی که تا لیگ ملت‌های والیبال ایتالیا مانده بود این سرمربی روس‌تبار ایران را که از شرایط تمرین و مسابقات دور افتاده بود تحویل گرفت.
آلکنو در ایتالیا چند بازیکن جوان و استثنایی را به عرصه جهانی معرفی کرد که از آنها می‌توان به کاظمی، صالحی و سعادت اشاره کرد. باخت‌های ایران در لیگ ملت‌ها باعث شد انتقاداتی به این مربی وارد شود و پیش از المپیک نیز با اعلام لیست نهایی تنش‌های عجیبی متوجه سرمربی ایران شد.
ایران از دور گروهی المپیک با سه شکست حذف شد و حال طبق اخبار رسیده از منابع آگاه در فدراسیون والیبال قرارداد آلکنو که چندماه بیشتر نبوده تمدید نخواهد شد و شاید پس از مدت‌ها یک سرمربی ایرانی برای والیبال ایران انتخاب شود. راهی که از خولیو ولاسکوی محبوب شروع شد و شاید با آلکنوی پر افتخار به اتمام رسیده و پس از این، ایرانی‌ها این تیم را رهبری کنند.