کد خبر: ۲۲۲۹۰۱
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۳

چهارمین دوره جشنواره حبیب حرم در همدان برگزار می‌شود



همدان - خبرنگار کیهان:
مسئول بسیج هنرمندان استان همدان از برگزاری چهارمین دوره جشنواره حبیب حرم خبر داد و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سایت هفت هنر آثار خود را تا
15 مهرماه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
امیر ترکاشوند در جمع خبرنگاران، گفت: جشنواره دوسالانه «حبیب حرم» امسال با حضور پرشور هنرمندان سراسر کشور و جمعی از هنرمندان کشورهای اسلامی به صورت گسترده در همدان برگزار می‌شود.
وی عنوان کرد: این جشنواره در رشته‌های هنرهای تجسمی، نمایشی، شعر، ادبیات داستانی و عکس با محوریت سردار شهید «حاج‌حسین همدانی»، جبهه مقاومت، ایثار و شهادت و خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم برگزار خواهد شد.
مسئول بسیج هنرمندان استان همدان هدف این جشنواره را گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج‌حسین همدانی و شهدای مدافع حرم عنوان کرد و افزود: تولیدات هنری این جشنواره با موضوعات محور مقاومت، فرهنگ ایثار و شهادت، استکبارستیزی و خانواده‌های شهدای مدافع حرم است.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری این جشنواره موجب شناسایی و معرفی هنرمندان متعهد می‌شود خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش ویژه برگزار می‌شود که در بخش نخست آن به نقش سازنده حاج‌حسین همدانی در کنار سپهبد شهید حاج‌قاسم سلیمانی می‌پردازد و بخش دیگر آن آثار مربوط به شهید شاخص بسیج هنرمندان کشور، شهید «بهروز مرادی» است.