مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه قیمت مرغ گرم برای مصرفکننده نباید بیشتر از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان باشد، گفت: به نظر میرسد عدهای دلال و واسطه مرغها را از شبکه خارج، کشتار و با قیمتهای بالا عرضه میکنند.
محمدعلی کمالی در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به این سؤال که چرا قیمت مرغ به ۴۰ هزار تومان رسیده است، گفت: تولیدکنندگان باید به میزان نهادهای که دریافت میکنند و مقداری جوجهای که میریزند مرغ زنده با قیمت مصوب ۱۷ هزار و۱۰۰ تومان تحویل دهند. همچنین تولیدکنندگان صاحب مرغهایشان تا درب مرغداری هستند و اینکه بعد از آنچه اتفاقی میافتد در مسئولیت آنها نیست.
وی ادامه داد: اینکه بعد از کشتار چگونه بخشی از مرغها از شبکه خارج میشوند یا در مسیر عمدهفروشی تا خردهفروشی چه بر سر آنها میآید برای ما نیز جای سؤال دارد، زیرا بخشی از مرغهایی که با قیمتهای بعضا ۴۰هزار تومان فروخته میشود برچسب تنظیم بازار دارد.
کمالی با اشاره به اینکه در بخش تولید با چالشهایی مواجه هستیم، تصریح کرد: گرمای هوا باعث شده که ۱۱۳ میلیون جوجه به درستی وزن نگیرند و تولید کمتر شود. از طرفی افزایش قیمت سویا، ذرت، جوجه یکروزه و افزایش کرایههای حملونقل هزینه تولید را بالا برده است و در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای تولیدکنندگان کیلویی ۱۹ هزار و۶۰۰ تا ۱۹ هزار و۹۰۰ تومان است.
وی اضافه کرد: با این حساب قیمت مرغ گرم برای مصرفکننده نباید بیشتر از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان
باشد.
مشاور عالی اتحادیه مرغداران گوشتی در پاسخ به این سؤال که این ۱۴ هزار تومان اختلاف قیمت از تولید تا مصرف به جیب چه کسی میرود، گفت: قیمتهای بالای مرغ اصلا مورد تایید ما نیست و به نظر میرسد عدهای دلال و واسطه مرغها را به هر طریقی خارج از شبکه کشتار و با قیمتهای بالا به فروش میرسانند.