کد خبر: ۲۲۲۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
رئیس‌پلیس راهور تهران هشدار داد

توقیف خودرو و اعمال قانون در انتظار راننده‌های «سگ گردان»



رئیس‌پلیس راهور تهران با بیان اینکه سگ‌گردانی یکی از مصادیق مربوط به حواس‌پرتی راننده است گفت: خودروهایی که سگ‌گردانی انجام دهند توقیف و راننده آنها اعمال قانون می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار محمدحسین حمیدی دیروز در نشست خبری در ستاد راهور تهران بزرگ، درباره موتورسواری بانوان و نظر پلیس در این رابطه، اظهارداشت: مبنای صحبت ما قانون است، قانون، گواهینامه را مدنظر قرار‌داده، هر کسی که گواهینامه داشته باشد، مشکلی برای رانندگی نخواهد داشت، در جایی که برخورد صورت می‌دهیم، استنادمان قانون است، موتورسواری بانوان نیز فراوانی نداشته و به صورت محدود بوده که در چند مورد توقیف و برخورد صورت گرفته است.
حمیدی درباره برخورد پلیس با پلاک‌های مخدوش نیز گفت: برخورد با پلاک‌های مخدوش جزو اولویت‌های کاری ما است، یکی از مسیرهای دور زدن قانون دستکاری پلاک است که در این حوزه، هم همکاران و هم دوربین‌های شهری و برون‌شهری، اعمال قانون را صورت می‌دهند.
وی خاطرنشان کرد: وقتی پلاک دستکاری شود، برای فردی که تخلفی نداشته، جریمه صادر می‌شود لذا باید آن‌قدر هزینه تخلف توسط ما و مرجع قضائی بالا رود، که حق از فرد دیگری ضایع نشود، برخی از جرائم اشتباهی صادر شده مربوط به دستکاری پلاک است، مراکز رسیدگی ما در این موضوع فعال هستند و به این موارد رسیدگی می‌کنند همچنین با متخلفان بدون اغماض برخورد می‌شود.
رئیس‌پلیس راهور تهران درباره برخورد پلیس راهور با خودروهایی که اقدام به سگ‌گردانی می‌کنند، بیان داشت: برخورد با سگ‌گردانی در خودرو، جزو برخوردهای روزمره پلیس راهور تهران بزرگ است، خودروهایی که سگ‌گردانی انجام دهند توقیف و راننده آن اعمال قانون می‌شوند، این اقدام (سگ‌گردانی) یکی از مصادیق مربوط به حواس‌پرتی راننده است.
حمیدی تأکید کرد: نه تنها سگ بلکه هیچ حیوانی نباید در خودرو رها باشد بلکه باید در جعبه و باکسی قرار‌داده شود تا ایجاد مزاحمت نکند.
مالکان ۱۰۰ هزار خودرو در پارکینگ
برای ترخیص اقدام کنند
همچنین به گزارش خبرگزاری ایرنا، رئیس‌پلیس راهور تهران با اعلام اینکه طی چند سال اخیر ۱۰۰ هزار خودرو در پارکینگ‌ها رسوب کرده است، گفت: تخفیفات، تقسیط جرائم و بخشش عوارض شهرداری و راه‌ها برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌ها اجرا شده است لذا دعوت می‌کنیم رانندگانی که مشکلات قانونی ندارند، برای ترخیص اقدام کنند.
وی افزود: طی ماه‌های اخیر پنج هزار و ۸۹۳ دستگاه موتورسیکلت و ۷۲۰ دستگاه خودرو با شرایط مذکور ترخیص شدند.