کاهش 40 درصدی خطر کرونا با مصرف میوه و سبزیجات
افرادی که میوه و سبزیجات فراوان مصرف کرده و مصرف غذاهای فرآوریشده را قطع میکنند،
تا ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به موارد شدید کرونا قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری ایرنا از روزنامه دیلی میل، محققان «کالج کینگ لندن» به همراه محققان دانشکده پزشکی «هاروارد» در خلال یک مطالعه از ۶۰۰ هزار نفر خواستند تا مواد غذایی را که قبل از شروع همه گیری کرونا مصرف میکردند، یادداشت کنند.
داوطلبان بر اساس میزان سالم بودن رژیم غذایی به پنج گروه تقسیم شدند. آنها همچنین به مدت ۹ ماه تحت پیگیری قرار گرفتند و از آنها خواسته شد که در صورت ابتلا به ویروس کرونا، به محققان اطلاع دهند و میزان بیماری خود را ثبت کنند.
نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان سبزیجات را مصرف میکردند، ۴۰ درصد کمتر در بیمارستان بستری بودند و در صورت آلودگی به ویروس کرونا کمتر به اکسیژن نیاز داشتند. همچنین این افراد
۱۰ درصد کمتر احتمال داشت که در مرحله اول به ویروس کرونا آلوده شوند. مشروح این مطالعه در مجله medRxiv منتشر شده است.